Bli en Pro

Fleksibel, godt betalt deltidsjobb for engasjerte studenter og VGS-elever

Kom i gang nå

Søk om å bli Pro

Gjør en forskjell med digital undervisning

Givende

Du hjelper barn og unge til økt motivasjon, bedre selvtillit og tro på egne ferdigheter, og er med på engasjere dem for fremtidens muligheter! I tillegg til det vil du også bli en del av et super-team med andre studenter.

Godt betalt

Som Pro i Learnlink får du utfordret deg selv og videreutviklet dine kommunikative og faglige egenskaper! Dette er en ettertraktet erfaring å ha på CVen din og vi bistår deg videre ut i arbeidslivet.

Hva er en Pro?

Pros er engasjerte studenter som inspirerer barn og unge til å ha et godt forhold til egen læring. De utfordrer den tradisjonelle måten å tilegne seg kunnskap på ved å gjøre undervisningen gøy og engasjerende for elevene. En Pro brenner for å videreformidle det de er mest interessert i, enten om det er programmering, matte eller generelle lifehacks h*n har lært på sin vei.

Bli Learnlink Pro og tjen penger hver måned!

Som Pro i Learnlink er jobben din å gjøre læring gøy for elevene dine. Dette får du mulighet til å gjøre enten om det er gjennom spennende kodekurs i spillene Roblox og Minecraft, eller å styrke mattekunnskapene til en elevene dine gjennom engasjerende 1-1 undervisning. Siden undervisningen går på nett, kan du hjelpe elever i hele landet uavhengig av hvor du befinner deg!

Vi ser etter deg som:

Personlig lærer Ole Kristian som studerer Siv. Ing. ved NTNU

«Learnlink er det beste stedet å jobbe fordi jeg får muligheten til å gjøre en forskjell for elever som trenger det»

– Ole Kristian Hardtvedt Knudsen, NTNU

Bilde av Personlig lærer Ingrid

«Du hjelper elevene dine til økt motivasjon, bedre selvtillit og tro på egne ferdigheter, og er med på å senke frafall i skolen.»

– Ingrid Holtan Søbstad, NTNU

Krav for å bli Pro

Dette får man som Pro

OBS! I første omgang kommer vi til å ta inn 50 Pros med oppstart i august, søknadsfristen er 3.august!
Søk om å bli Pro