Hvorfor bli privatunderviser?

thumb IMG 4418 1024thumb IMG 4447 1024

Fleksibelt

Som underviser hos Learnlink får du en fleksibel deltidsjobb. Du velger selv når, hvor og hvor mye du ønsker å jobbe. Dette gjør det til en ideell jobb å kombinere med en travel studiehverdag.

Givende

Som privatunderviser har du muligheten til å utgjøre en forskjell i andres liv. Du kan hjelpe elever med å nå deres mål og gi dem økt motivasjon og tro på egne ferdigheter.

Lærerikt

Du vil også kunne lære mye av jobben som underviser. Ofte vil du selv få en dypere forståelse av fagene du underviser i, samtidig som du får nyttige erfaringer du kan ta med deg videre i arbeidslivet.

Hvorfor bli privatunderviser hos Learnlink?

 

Du underviser. Vi fikser resten.

Vi ønsker at du skal konsentrere deg om å være den beste underviseren du kan være. Derfor tar vi oss av markedsføring, rekruttering av elever, lovmessigheter og betaling.

Vær en del av fremtiden.

Taxinæringen ble revolusjonert av Uber. Nå står privatundervisningsbransjen for tur. Ineffektivitet og manuelt arbeid vil bli erstattet av gode, nettbaserte løsninger. Underviser du hos Learnlink, er du med på det vinnende laget.

Høyere lønn.

Vi har laget fremtidens undervisningstjeneste, og som underviser kommer det deg til gode. Andre privatundervisningsfirmaer opererer ineffektivt, og høye kostnader blir til høye marginer. Våre lave kostnader gjør at du kan tjene mer.

Mer frihet.

Hos Learnlink er det du som er sjefen. Du bestemmer arbeidstid, håndterer avtaler med eleven og legger opp undervisningen slik du mener er best. Hos andre firmaer må du rapportere om hver minste endring i planen. Hos oss styrer du selv.

Vi ordner betalingen.

Få pengene rett på konto når det passer deg best. Du bestemmer din egen timespris. Skatt betaler du kun over en viss inntjening, og vi har gjort det latterlig enkelt for deg.

Vi er hele tiden på jakt etter dyktige undervisere. Vi søker deg som er sosial, faglig sterk og glad i å undervise. Registrer deg nå!

Jeg vil undervise

ole kristian

"Learnlink er det beste stedet å jobbe fordi jeg får muligheten til å gjøre en forskjell for elever som trenger det"

- Ole Kristian Hardtvedt Knudsen, NTNU

ingrid

"Å være privatunderviser er perfekt hvis man vil ha en variert og fleksibel jobb, og så lærer man masse selv av å lære bort og hjelpe andre! "

- Ingrid Holtan Søbstad, Trondheim

Logg inn