Hvorfor velge privatundervisning og leksehjelp?

Rolf Assev

"Dette er fremtiden for privatundervisning og leksehjelp"

- Rolf Assev, StartupLab


Alle lærer forskjellig. I et klasserom prøver læreren å undervise opptil 30 elever samtidig, til tross for at de har ulike behov, kunnskapsnivå og bakgrunn. Resultatet blir et undervisningsopplegg kun tilpasset gjennomsnittseleven.

Privatundervisning og leksehjelp handler om å legge opp undervisningen til elevens personlige behov. Ved tilrettelegging og alternative metoder oppnår man læring som er spennende, motiverende og ikke minst effektiv - det skal ikke mange timer til i uken for å gi resultater. Ifølge utdanningspsykolog Benjamin Bloom gir én-til-én-undervisning bedre resultater enn ordinær undervisning for 98% av elever.

De siste årene har privatundervisning og leksehjelp blitt mer og mer populært i Norge, ikke uten grunn. Prøv det du også.

kamille

"Jeg er veldig fornøyd! Jeg følte jeg lærte så mye mer på to dager enn det jeg har gjort på et helt år på skolen."

- Kamille Marie, Blindern Vgs

100% fornøydgaranti

Alle underviserne som gir deg tilbud, er grundig kvalitetssikret. Likevel er det viktig at du finner den underviseren som passer perfekt for akkurat deg.

For at du skal kunne finne fram til den riktige underviseren, har vi en 100% fornøydgaranti. Dette betyr at du ikke må betale for første undervisningstime før den er gjennomført og du er fornøyd.

Hos oss er det ingen bindingstid eller klippekort. Du bestemmer selv hvor mange timer du vil ha!

Hvorfor velge Learnlink?


Der du bor

Bor du i Oslo, Trondheim, Bergen eller Stavanger, kan du få underviseren hjem til deg, dra hjem til underviseren eller møtes på universitetet eller en café. Vi tilbyr nettundervisning i hele Norge.

Enklere

Learnlink gjør det enkelt å få god privatundervisning og leksehjelp. Opprett en bruker, legg ut en annonse, og etter kort tid vil en eller flere undervisere ta kontakt med deg.

Bedre

Underviserne våre jobber på sine egne vilkår. De hjelper deg fordi de ønsker å hjelpe akkurat deg. Dermed er de fleksible, motiverte og kompetente. Alle undervisere har gjennomgått kursing og en omfattende prosess for kvalitetssikring.

Mer personlig

For at du skal kunne få læringsopplevelsen som er perfekt for deg, velger du din egen underviser. Alle underviserne du kommer i kontakt med har kompetansen og egenskapene du etterspør, og de ønsker å undervise nettopp deg.

Smartere

Learnlink er fremtidens privatundervisning. Hos oss kan du få oppfølging på nett mellom timene. Vi legger opp til nettundervisning, gir deg tilgang til digitale læringsressurser og muligheten til å sende meldinger og gi tilbakemeldinger til underviseren din.

Mer tilrettelagt

Våre undervisere kjenner pensumet og kravene dagens elever møter. De er entusiastiske og innstilt på å hjelpe deg med å nå dine mål. Undervisningen skjer hvor du vil, når du vil og hvordan du vil.

Mer rettferdig

Tidligere var privatundervisning og leksehjelp forbeholdt en liten elite. Vi gir alle denne muligheten ved å bare ta 10-20%, mens alle våre konkurrenter tar 50-70%. Dette betyr at selv til halvparten av prisen, har underviserne bedre lønn hos oss. Derfor har vi de beste underviserne.

"Min sønn får undervisning i spansk, og han er veldig fornøyd med Marte, underviseren fra Learnlink. Bestillingen gikk fint, og nettsiden fungerer bra - særlig liker jeg den nye betalingsløsningen. Jeg vil gjerne anbefale Learnlink til andre som trenger privatundervisning og leksehjelp - det har jeg faktisk allerede gjort flere ganger."

- Sissel Svendsen, Trondheim

 

Er du klar for å prøve privatundervisning du også? Vi garanterer fornøyd etter første time, eller pengene tilbake!


Kom i gang fra 249 kr/time

Se video:Logg inn