Bli med i Learnlink-teamet

Vil du være med på å revolusjonere læring?

Da er Learnlink stedet for deg.

Vi synes det er gøy å lære - det burde alle andre og!

Vi er et raskt voksende teknologiselskap med base i Oslo,
som lærer bort koding gjennom Minecraft og Roblox.

Du vet best hvordan du blir mest effektiv i jobben din

Derfor har vi løse rammer. Du bestemmer selv hvor du jobber (selv om det veldig hyggelig å samles på kontoret på Bislett) og vi har praktisert muligheten for remote-jobbing siden lenge før Korona.

Vi har ingen kjernetid, og du velger selv hvordan du vil legge opp arbeidsdagene dine. Ferieavvikling skjer når du selv ønsker det. Du måles på resultater, ikke arbeidstimer, selv om det selvfølgelig blir noen sene kvelder iblant.

Inspirerende, inkluderende arbeidsmiljø

Med et ungt team skorter det ikke på initiativer til hyggelig arbeidsmiljø. De sosiale eventene er alt fra lønningspils og julebord til Minecraft-LAN. Vi har felles treninger to ganger i uken med personlig trener, hyggelige lunsjer og reiser bort på “workcation” én til to uker i året for å bli inspirert av nye omgivelser.

Teamet

Jonas
Jonas
CEO
Johannes
Johannes
CTO
Tellef
Tellef
Partnere
Xixi & Floke
Xixi & Floke
Læreransvarlig
Ingar
Ingar
Salgsleder
Håkon
Håkon
Software Engineer
Urte
Urte
Produktsjef
Elena
Elena
Operations
Emma
Emma
Content Manager
Hussna
Hussna
Veileder
Kriti
Kriti
Veileder
Natasha
Natasha
Feriekursansvarlig
Jonas
Jonas
Software Engineer

Ledig stilling: Markedssjef

Vi søker kreativ, analytisk og resultatorientert Markedssjef til den neste Edtech-suksessen!

Vi har konkrete planer for å hjelpe flere barn å lære, gjøre flere studenter til kvalifiserte lærere, tilby et bredere spekter av kurs og utvide til nye markeder, og til dette trenger vi en Markedssjef. Planene er allerede i gang og rollen vil fylles så snart vi finner riktig kandidat.

Learnlinks Markedssjef har en avgjørende rolle i å ta selskapet til neste nivå. Vi ser etter deg som er opptatt av å forvandle gode ideer til målbar, kommersiell suksess. Du vil få ansvar fra dag én, og vil få mulighet til å utvikle Learnlink, stillingen og teamet som helhet.

Markedssjef inngår i ledergruppen, rapporterer rett til daglig leder og jobber tett med Salgssjef og Produktsjef for å sikre en voksende base med fornøyde kunder. Dine viktigste oppgaver vil være å øke kundebasen, vokse inntektene og styrke merkevaren Learnlink, i tett samarbeid med resten av teamet. I begynnelsen vil markedsføringsteamet være lite, og du vil være ansvarlig for å lage annonser, kampanjer og videreutvikle markedsføringsstrategien. Etterhvert som selskapet vokser, vil du få muligheten til å gradvis bygge opp og utvide markedsføringsteamet.

Viktigste ansvarsområder

Vi ønsker velkommen både søkere med mye og lite erfaring: det aller viktigste er å ha drivkraft og lærevilje til å skape gode resultater sammen med resten av teamet.

Som Markedssjef i Learnlink vil du få:

Interessert?

Send søknad og CV til admin@learnlink.no!

Ingen stillinger som passer? 

Send gjerne en åpen søknad til admin@learnlink.no!