Årets julekalender
med Minecraft er her!

Åpne en ny luke hver dag og lær koding med Minecraft Education
Bestill julekalender

Litt om julekalenderen

Årets julekalender kan glede og lære på én og samme tid! I løpet av desember vil du lære mer om kodespråket Python. De aller fleste av oss kommuniserer med datamaskiner daglig og ny teknologi er med på å forme samfunnet rundt oss. Med litt Python-kunnskap innenbords forstår barnet ditt mer om hvorfor programmene vi bruker er som de er!

I denne kalenderen vil dere få korte videoer, oppgaver eller hacks hver dag som tar for seg hvordan man koder med Minecraft Education. Inkludert i summen får dere en Minecraft Education lisens til verdi av 109kr.

Årets smarteste julekalender!

- Lær koding
- Bygg ditt eget univers
- Ny luke hver dag!

Pris 699,-
(ink lisens på 109kr)

Bestill julekalender

1. Fyll ut bestillingsskjema.

2. Få tilsendt en link på sms hver dag kl 07:30 og se korte videoer, løs oppgaver og lær deg nye hacks med Python koding!

3. Bygg opp en grunnleggende forståelse for Python koding og fortsett å bygge ditt eget univers hver dag ut desember.

Mer om julekalenderenVi har lagt ved et eksempel på en av våre video-luker som tar for seg hvordan du kan lage en hinderløype ved hjelp av kode. Her lærer Eirik deg å fortelle kode-agenten i Minecraft hvordan man kjenner igjen ulike materialer.


Terskelen for å lære seg et programmeringsspråk er blitt stadig lavere de siste årene. Nå kan du bygge kule apper, spill og univers nok så enkelt ved å forstå det grunnleggende. Å forstå litt koding kommer til å være viktig i fremtiden, og vi har løst dette ved å forklare koding gjennom spillene barna allerede digger!