Lær å kode i Minecraft

Type: Online-kurs med egen datamaskin
Type: Fysisk oppmøte med egen datamaskin
Alder: 8 - 13 år.
Alder: 8 - 9 år.
Alder: 10 - 13 år.
Forkunnskap: Ingen
Pris: 4470 kr. fordelt på tre betalinger á 1490 kr.
Pris: 3490 kr.
Varighet: 1 gang i uken i 12 uker, 90 minutter per gang
Varighet: Mandag - fredag i én uke
Ukedager: Mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag
Datoer: Oppstart uke 6, 10 og 14
Datoer: Uke 25, 26, 32 og 33
Klokkeslett: 16:00 - 17:30 eller 18:00 - 19:30
Klokkeslett: 09:00 - 15:00

På Minecraft-kurset lærer man grunnleggende koding og matte ved å spille sammen med andre.

Barna tenker ikke engang over at de blir bedre i matte!

Vi bruker det populære spillet Minecraft til kamuflert læring.

Innholdet tilrettelegges til barnets nivå, og det kreves ingen forkunnskaper. Her er det fokus på å skape mestring fra første stund.

Barn som lærer seg å kode

I dette kurset vil du

 • Lære logisk tenkning
 • Lære grunnleggende koding
 • Få en forståelse for hvordan man tenker algoritmisk
 • Forstå hvordan man designer egne spill
 • Lære om fysikk, romforståelse, 3D-modellering

Kurset inkluderer

 • Sertifisert instruktør
 • 1,5 timer live undervisning en gang i uken (ink. pause)
 • Maks 6 deltagere pr. gruppe
 • Tilgang til vår Discord-server med over 400 barn som er interessert i det samme
 • Tett oppfølging og mulighet til å stille spørsmål utenom kurset.
 • Maks 12 elever i hver gruppe
 • Diplom ved fullført kurs
 • Tilgang til vår Discord-server med mer enn 400 gaming-glade barn
 • 6 timer undervisning per dag (inkludert pauser) med en Learnlink-sertifisert instruktør!

Lær av de beste

Instruktørene er toppstudenter som i tillegg til omfattende kodekunnskap har et brennende ønske om å inspirere barn og unge.

De er engasjerte, kule undervisere barna ser opp til, som snakker deres språk og forstår deres interesser. De er rett og slett så kule at barna har døpt de om til PROs - proffe på engelsk!

Sikre deg feriens kuleste aktivitet allerede nå!

Bilde av pros

Hva inneholder kurset?

Uke 1

Den første gangen vi møtes er det viktig at barna blir kjent med både gruppen og programmet Minecraft Education. Vi skal sammen starte med et øvingsspill som heter Chicken Rain. For å komme i gang med dette kommer vi til å gå gjennom posisjoner for å få kyllingene til å fly fra himmelen og landet i vårt univers akkurat der vi ønsker.

Uke 2

For å kunne bedre forstå koding er vi nødt til å ta i bruk vår kode-agent. Derfor skal vi den andre uken prøve å få agenten til å danse ved hjelp av kodebyggeren. Dette vil hjelpe oss med å lære å bruke agenten i fremtiden når vi skriver kode og bygger vårt univers.

Uke 3

Den tredje uken skal vi i gang med litt mer komplisert kode. Sammen skal vi lage løkker som viser hvordan man kan gjenta en hendelse flere ganger. Deretter skal vi forsøke å bygge noe og bruke denne løkken til nettopp det.

Uke 4

Underveis i kurset forsøker vi å gi barna verktøy for å kunne skape sitt eget drømmeunivers. Derfor skal vi i løpet av uke fire gå inn i koordinatsystemer og forsøke å forstå hvordan vi kan be agenten om å utføre en kode som bygger hus. Senere skal vi bruke denne koden til å lage en by/landsby.

Uke 5

Denne uken skal barna i gang med funksjoner og hvordan disse kan brukes til å la agenten bygge omtrent hva som helst, så lenge man har alt man trenger i koden. Ukens oppgaver kommer med en tutorial man kan bruke senere for å kode på egenhånd hjemme.

Uke 6

Denne gang skal vi gå gjennom Booleans. Dette vil hjelpe deltagerne med å bygge videre forståelse for Python og bidra til å forstå hvordan det henger sammen. Deltagerne skal også begynne å tenke på hvilke servere de liker i Minecraft og hvorfor, noe de vil få bruk for senere i programmet.

Uke 7

Denne uken skal barna utfolde seg kreativt. De skal planlegge hvordan de ønsker at universet deres skal se ut, hvilke oppgaver man skal løse og hva hensikten er. Dette er ekstremt viktig når man lager og designer spill, og bidrar til å tenke logisk.

Uke 8 - 11

Etterhvert som ukene går får barna flere og flere videoer de kan se i forkant og etterkant av kurset. Dette vil bidra til å øke motivasjonen blant deltagerne og oppfordrer til å løse challenges på egenhånd. Denne uken kan deltagerne velge blant ulike temaer som vil hjelpe de med å fortsette å utvikle sitt univers. PRO vil hele tiden kunne veilede og bistå med å anvende kodekunnskapen de har tilegnet seg i løpet av de første ukene. De resterende ukene være både spennende og givende!

Uke 12

Den siste uken er noe alle barna gleder seg til. Dette er uken der spillene ferdigstilles og vi leter etter små feil i koden, også kalt debugging. Det er den siste dagen, og foreldre er velkommen på digital visning. Derfor forbereder vi deltagerne på å presentere spillet sitt ved å fortelle om hensikten, hvordan man kom frem til det og hva man evnt kan tenke seg å lage i neste omgang. Dette er ikke noe vi tvinger barna til, men presentasjons-øvelsen er noe de vil få bruk for senere i fremtiden og gir masse mestringsfølelse!

Hva sier barna?

Det er veldig kult å møte andre som også liker å lage spill, også kan man lage spill akkurat sånn som man så det for seg og spille det med andre!
- James
Man lærer litt og litt, og til slutt kan man lage ganske kompliserte spill som man kan vise til andre!

I tillegg tegner man egne karakterer og univers!
- Jan Alexander
Det beste med å være med på kurs er at man lærer noe nytt som er veldig gøy og man får gjøre det med venner.

Det man lærer kan ikke så mange andre heller, og det er ganske kult!
- Thomas

Hvem er Learnlink?

Vi er et hyggelig, lite, norsk selskap som holder til på Bislett i Oslo.

Vi tror koding er nøkkelen til en spennende fremtid, og jobber for å gjøre det gøy for barn å lære seg koding, allerede på barneskolen!

Vi tror fremtiden skapes av kodere.
Lær å kode - lær å skape!

Tilgjengelige pakker

1 uke feriekurs

1 gang per uke

1 490 kr per måned