Lær koding ved å lage spill!

Koding er viktig å forstå, og den beste måten å lære på er å gjøre noe gøy. Med kurset kan barna slippe de kreative evnene sine løs og lage spillet de drømmer om. I tillegg lærer de å programmere!
Kurset passer for barn mellom 6 og 10 år og det kreves ingen forkunnskaper. Vi koder med programmet Scratch som gir en perfekt introduksjon til koding. Kurset er nettbasert og kan gjøres på egenhånd, i gruppe eller 1-til-1 med egen kursholder.

Bli kontaktet

Om kurset

Læringsmål: Grunnleggende konsepter i programmering og bruk av Scratch. Barna lærer å tenke som spillutviklere ved å planlegge, tegne og kode egne spill. Det trengs ingen forkunnskaper - vi starter fra bunnen av :)

Alder: Fra 6 - 10 år. For barn som er eldre enn 10 år anbefaler vi Roblox-kursene.

Nivå:
 Nybegynner. Ingen forkunnskaper i koding er nødvendig!

Sted: 
Online (1-til-1 via Learnlink Online, gruppe via Zoom)

Program: Scratch 

Kursinnhold: 80 videoer, 60 oppgaver og større prosjekter.

Oppstart: Gjør-det-selv og 1-1-kursene kan startes når som helst. Gruppekursene starter opp én gang i måneden.

Alle som deltar får diplom!
Bestill kurs

Inspirerende læring

Kursholderne våre er Learnlink-forbilder. De er studenter og har erfaring med programmering, samtidig som de er pedagogiske, engasjerende og kommuniserer godt!

Stjerne

Gøy med egne spill

Stjerne

Dyktige kursholdere

Stjerne

Ingen forkunnskaper nødvendig

Barn som koder

Læring som barna elsker

Barna kan la fantasien få fritt spillerom og lage spillene de drømmer om. Her er det ingen begrensninger! I tillegg til mestringen av å lære noe nytt får barna flere selvlagde spill som de kan vise til venner og familie.

En fremtidsrettet fritidsaktivitet

Koding er snart like viktig å kunne som lesing og skriving. I dette kurset lærer barna konsepter i grunnleggende programmering mens de har det gøy. Vi går blant annet gjennom hva programmering er og hvorfor vi bruker det, variable, løkker, operatorer og algoritmer. Kurset er satt sammen av flere typer engasjerende innhold: korte videoer, oppgaver og prosjekter, og vi begynner å kode allerede første dagen!

Online-kurs gir lav terskel for å delta

Kursene foregår på nett fordi vi erfarer at det fungerer best. Det er ikke sikkert de beste kursholderne bor i nabolaget, så vi matcher dere med et forbilde barna kan identifisere seg med! Vi har gjennomført online-kurs i over 5 år med tusenvis av barn, og bruker enkle, stabile digitale verktøy. Dere slipper reisetid og stress med å rydde rommet. Her fokuserer vi på å ha det gøy mens vi lærer!

1-til-1

Lær koding med et Learnlink-forbilde!

Ukentlige online-møter på 1,5 timer med deres helt egen kursholder, på et tidspunkt som passer dere. Varer i 2 måneder.

kr 2 990 per måned

Bli matchet

Gruppe

Lær sammen med andre barn!

Ukentlige online-møter i 12 uker med 3 andre barn på samme nivå og en kursholder. Ukedag avtales nærmere og oppstart er én gang i måneden.

kr 1 490 per måned

Sikre en plass

Gjør det selv

Lær å lage spill sammen med barna dine!

Betal 1 gang og få tilgang til hele kurset i evig tid.

kr 1490

Få tilgang
Koding for barn

Ønsker du å høre mer?

Vi tar gjerne en prat!

Bli kontaktet