Utforsk, mestre, skap!

Utforsk kunnskap, mestre koder, skap muligheter

Bli kontaktet av oss!

Kodekurs fra Learnlink passer for barn fra 8 - 16 år, som vil utforske sine interesser innen teknologi, spill og koding!

La skjermtiden bli en
meningsfylt del av hverdagen!

Når barn lærer i trygge omgivelser, blir de inspirert og føler mestring. Hvorfor ikke la dem lære der de liker seg aller best? Teknologiforståelse er nøkkelen til en spennende fremtid, og vi skal lede deg i riktig retning. Barnet ditt blir en mester på data.

Vi lager kodekursene vi skulle ønske vi hadde da vi var små!

Kunnskap for
framtiden

Det er vel ingen av oss som tviler på det. Koding er kommet for å bli, og noen må jo lære å snakke med alle de maskinene vi har rundt ossDet er derfor vi investerer i fremtiden, og det er derfor vi investerer i barnas kunnskap.

En sosial arena
for gamerbarna

Gaming og data kan være veldig sosialt! Det vi tror, er at det er enda mer givende å være i samme båt på kurs. Ja, det er faktisk mange der ute som er lidenskapelig opptatt av koding og kreative utfordringer!

Skjermtid med
god samvittighet

Skjermtid kan være så mangt! Mange foreldre opplever at koding erstatter noe av spillingen, og at man i løpet av den samme skjermtiden lærer noe nytt. Hva med å gå fra konsument til produsent? Gjør mer ut av skjermtiden i dag!

Sjekk ut kursene våre her!

Jennifer Vo

Studerer matematikk på NTNU
Instruktør for Learnlink

Instruktører som barna ser opp til!

Det beste med å være instruktør er å hjelpe barn med å oppleve mestringsfølelse. At det skjer innenfor et teknologisk og fremtidsrettet felt er en stor bonus! Det er en utrolig givende jobb som jeg stadig lærer meg nye ting av. Alle barn lærer forskjellig og det er min jobb å finne metoder som gjør koding spennende for dem.

Hva sier kundene våre?

Som mor må jeg bare rose disse kursene opp i skyene! Min 10-åring går på Roblox 2 en gang i uka nå, og han krevde å få med pc til London da vi var der i høstferien fordi han skulle delta på kurs en ettermiddag og dessusten gjøre kodeleksene. Er vanligvis ikke en som gjør leksene uten tvang. De lærer både grunnleggende digital kompetanse og programmering på kodekursene, av dyktige pedagogoer. Utrolig viktig.

- Karoline Tellum-Djarraya

Hva sier barna?

"Man lærer litt og litt, og til slutt kan man lage ganske kompliserte spill som man kan vise til andre! I tillegg tegner man egne karakterer og univers!"
"Det beste med å være med på kurs er at man lærer noe nytt som er veldig gøy og man får gjøre det med venner."
Bli kontaktet av oss!

Det viktigste du lærer står ikke i pensum!

Barn trenger å lære mye som ikke står i skolebøkene.
Motivasjon. Studieteknikk. Å tro på seg selv. Å lære.

Vi skaper mestring i matte!

I Learnlink har vi spesialisert oss på matematikk og hjelper skoleelever med å knekke de viktige kodene. Matematikk krever prøving og feiling, og det kan være frustrerende. Erfaring viser at det blir morsommere og enklere med en personlig lærer! Våre lærere er toppstudenter fra hele landet med engasjement for realfag. De er eksperter på å skape mestring, nettopp fordi de selv har en stor interesse for matte. Finn tilbake gnisten for matte med oss.

Nora Hildegard Tepstad

Personlig lærer hos Learnlink

Lærere som inspirerer barna!

Det er viktig å oppleve mestring for at skole skal bli gøy. Jeg brenner for å lære bort, og har høyt fokus på læregleden hos elevene mine med undervisning som passer den enkelte. Det fine med Learnlink, er at plattformen legger til rette for at hver enkelt elev kan nå sitt mål og oppleve mestring i skolehverdagen.

Hva sier kundene våre?

Elisabeth Rodrigues
Har en datter på VG1

Vi er veldig fornøyde med mattementor via Learnlink. Det har vært en fordel at det er samme mentor hele veien, slik at elev og mentor har blitt godt kjent og bygget en relasjon over tid. Tryggheten og det kontinuerlige arbeidet har bidratt til god utvikling, økt mestringsfølelse og gode resultater. Min datter har gått fra å hate matte, til å synes at matte er gøy. Kudos til både hardt arbeid og en tålmodig mattementor.

Erik Hauke Tønnesen
Har en datter i 5. klasse

Vår datter var i utgangspunktet glad i
matematikk da hun begynte på skolen, men en del konsentrasjonsvansker førte til at hun gradvis mistet mestringsfølelsen. 2 timer i uken med Learnlink har snudd dette helt om. Før var matte forbundet med stress og vondt i magen. Nå er hun trygg på seg selv, og elsker brøk(!).

Send barna på kodecamp mens du jobber i sommer!

I år har vi camp i Oslo, Trondheim og Bergen!
Årets kursuker er 26, 27, 31 og 32

La barna få nyte både PC-en og sola mens du er på jobb!

Hva er egentlig en perfekt sommer? Vi tror at det innebærer å utforske. Å bli inspirert av spennende utfordringer. Møte nye venner. Av og til er det vanskelig å vite hva barna skal finne på i de ferieukene man selv er på jobb. Kanskje koding kan være en del av løsningen? Vi ønsker dere hjertelig velkommen til sommercamp!

Årets nyhet: Vi utvider til
Trondheim og Bergen!

Ønsker du å bli kontaktet?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.