Lær av et forbilde

Snu frustrasjon til motivasjon, mestring og læreglede for barnet ditt.

I Learnlink har vi mer enn 300 fantastiske forbilder som er klare til å hjelpe. Forbildene blir nøye valgt ut til hvert barn slik at kjemien er på topp, og kan hjelpe med alt fra skolearbeid til livsmestring.
Finn deres forbilde
Portrettbilde av Elev Philip som smiler

Dette kan vi hjelpe med

Vi vet at ingen barn er like. Derfor lager deres forbilde et helt eget opplegg til dere basert på hva dere trenger. Forbildene kan hjelpe med alt fra leksehjelp til å nå personlige mål.

Stjerne

1-1 privattimer

Stjerne

Skolehjelp hver uke

Stjerne

Tilpasset opplegg

Forbilder

De er voksne, men vet fortsatt hvordan det er å være barn. De er ansvarlige, men med driv. Studentene snakker barnas språk og er perfekte forbilder for barn og unge.

Forbildene velges ut på bakgrunn av kommunikasjonsevner og personlige egenskaper, og kurses for å bli enda bedre til å få tilbake gnisten hos demotiverte barn.

Trygge

Kvalifiserte

Studenter

Finn et forbilde som kan hjelpe dere

Bli kjent med Rebekka

Studerer til å bli grunnskolelærer, er populær Youtuber og liker drama/skuespill.

"Motivasjon er grunnleggende for at man skal kunne utvikle seg. Jeg forsøker å finne ut av hvorfor motivasjonen er så lav og jobber ut ifra det. Det er for eksempel viktig at jeg gir oppgaver på riktig nivå slik at de får kjenne på mestringsfølelse, og kontinuerlig bygger den opp."

Møt Magnus

Eventyrlysten reiser med engasjement for læring.

"Det handler mye om å finne en god studieteknikk, men også om hvordan man lærer best. Alle har ulike måter å lære på. Det er veldig givende å være Learnlink-lærer fordi man får muligheten til å hjelpe elever med noe som er viktig for dem. Med god kontinuerlig jobbing kan man oppnå det meste!"

Læring slik barna vil ha det

Generasjonen som vokser opp nå trives på nett. Når man møtes online, trenger man ikke å tenke på reisevei eller å rydde rommet. Fokuset kan være på det som er viktig: læring og motivasjon!

Se hvordan det fungerer

Hør hva andre sier

"Johanne kjenner at hun har blitt mye bedre i matte. Hun ser det på resultatene på skolen og blir til og med spurt om hjelp av medelever iblant, og da er det klart at motivasjonen kommer!"

Moren til Johanne
Johanne går i 9. klasse

"Jeg har hatt et forbilde fra Learnlink i nesten tre år. Jeg har blitt bedre i matte, men det beste er at jeg er ferdig på en time eller to, også har jeg lært masse!"

Portrettbilde av Elev Philip som smiler
Philip Sommerfelt
Går i 10. klasse

"Jeg har aldri hørt han klage når han skal jobbe med Learnlink. Han sitter faktisk 2 timer rolig og jobber. Det er jo helt utrolig!"

Portrettbilde av Mor Marianne Riddervold som smiler
Marianne Riddervold
Har en sønn i 10. klasse

" Med leksehjelp fra Learnlink så vi resultater på ett semester. Utrolig flott å se gnisten komme tilbake."

Chris Snellingen
Chris Snellingen
Har en sønn på VG1

Prøv Learnlink dere også!

Kom i gang

Vi har forbilder fra