Lær det som ikke står i pensum

Individuell oppfølging for selvtillit, motivasjon og læreglede

Læring som gir glede og inspirasjon

Barn må lære mye som ikke står i skolebøkene. Konsentrasjon, motivasjon, selvtillit og stå-på-vilje. Studieteknikk. Å lære. I programmet Motivasjon fokuserer vi på nettopp hvordan man lærer. Vi finner en Pro som dere møter hver uke. Alt foregår i barnets eget tempo. Den gradvise mestringen gir en trygghet som fører til at det endelig blir gøy og motiverende å lære!

Skal vi matche dere med en Pro som kan få motivasjonen tilbake?

Start veien mot motiverende læring

Møt noen av de som bruker Learnlink

Portrettbilde av Mor Marianne Riddervold som smiler

Marianne Riddervold

Har en sønn i 10. klasse

Jeg har aldri hørt han klage når han skal jobbe med Learnlink. Han sitter faktisk 2 timer rolig og jobber. Det er jo helt utrolig!

Portrettbilde av Elev Philip som smiler

Philip Sommerfelt

Går i 10. klasse

Jeg har hatt en Pro fra Learnlink i nesten tre år. Jeg har blitt bedre i matte, men det beste er at jeg er ferdig på en time eller to, også har jeg lært masse!

Chris Snellingen

Chris Snellingen

Har en sønn på VG1

På ungdomsskolen mistet sønnen vår gnisten for matte, og karakterene stupte. Med leksehjelp fra Learnlink så vi resultater på et semester. Utrolig flott å se gnisten komme tilbake.

Lærer? Vi kaller det å være Pro

Personlig kjemi og god kommunikasjon er viktig for læring. Derfor kartlegger vi behovet deres nøye før vi velger ut riktig person for dere. Alle hos Learnlink er kvalifiserte, trygge og erfarne. Vi kaller de Pros.

Pros er studenter. De er voksne, men vet hvordan det er å være ung og skulle lære noe nytt. De er ansvarlige, men med drivkraft og inspirasjon. Studentene snakker barnas språk og er gode rollemodeller for barn og unge.

Motiverende hjelp tilpasset deres behov

Få snudd matteskrekk til mestring med tilpassede forklaringer.

Gode lese- og skriveferdigheter gjør at alt går lettere.

Lær hvordan man lærer!

Få hjelp til å fokusere!

Lær hvordan man fortsetter å selv om det er vanskelig.

Vi snur skepsis til entusiasme!

En av våre veiledere forteller gjerne hvordan vi kan hjelpe dere!

Få kartlegging fra en veileder

Utviklingsplan som er skreddersydd for deres behov

En Pro tar seg tiden til å virkelig bli kjent med barna de hjelper. I løpet av den første måneden får de oversikt over hva barnet er god på, hvor hullene er og hvilken læringsform som fungerer best. Dette blir til en utviklingsplan. Oppgaver, verktøy og forklaringer tilpasses så barnet lærer best og får mest mulig fremgang.

Foreldre får hyppige oppdatering på fremgangen. Vi sender en kort ukentlig rapport med det viktigste barnet har fått til den uken. Siden barn og tenåringer ikke alltid er pratsomme, gir dette muligheten til å skryte av dem for det de har lært uten at de må fortelle det selv. Når de siste fremskrittene blir tema rundt middagsbordet forsterkes den positive spiralen, og barnet blir mer motivert for å lære. Hver sjette uke får dere en lengre rapport med utviklingsmål for de neste ukene. Foreldre kan svare på rapportene og vi oppfordrer til tett dialog.

Philip som sitter foran PCen og har undervisning med Learnlink

Det viktigste du lærer står ikke i pensum

Barn trenger å lære mye som ikke står i skolebøkene. Motivasjon. Studieteknikk. Å tro på seg selv. Å lære.

Det er ikke så lett å finne ut av alt dette på egenhånd. Med en Learnlink-Pro får barnet ditt noen som viser vei.

Vi bruker nettundervisning fordi det fungerer best

Mange er skeptiske til nettundervisning helt frem til de prøver det selv. Vi i Learnlink har drevet med læring på nett i mer enn 5 år og sverger til dette nettopp fordi det gir best resultater. Det egenutviklede videoverktøyet er enklere å bruke enn Teams eller Zoom, men minst like trygt. Barna har sin egen link til et virtuelt klasserom der de møter Learnlink-Proen og kan skrive, tegne og dele skjerm.

Generasjonen som vokser opp nå trives på nett. Når man møtes online slipper man å rydde rommet eller vaske huset og kan ha fokus på selve læringen. Med nettundervisning kan vi dessuten finne den læreren som passer best for dere uten at de må bo i nabolaget.

En investering som varer livet ut

Det er aldri for tidlig å investere i motivasjon. Selvtilliten de får av å lære følger barna livet ut og gir et grunnlag som kan bygges på videre. De fleste som går gjennom motivasjonsprogrammet i Learnlink går enten over til å møtes litt sjeldnere etter en periode eller går videre på nye utfordringer.

Learnlink-medlemskapet er en fast månedlig betaling som gir forutsigbarhet. Alt av verktøy, forarbeid og etterarbeid er inkludert.

Barna går fra skepsis til jubel i løpet av den første måneden

Barna er ofte skeptiske til å prøve Learnlink fordi det kan virke som at de bare får mer skolearbeid. Men allerede etter første møte med sin nye Pro pleier dette å snu. De forstår at dette er noe som hjelper dem og de kjenner den deilige følelsen av å mestre. Når du kontakter Learnlink for første gang får du en guide til hvordan du kan legge det frem for barna på en smart måte. Få dem til å prøve en måned, og så kommer de til å elske det!

SLik er veien tiL motivasjon og læreglede

Mestring, positiv tilbakemelding og kontinuitet er nøkkelord for inspirerende læring.

 • 1

  Vi finner riktig Pro for ditt barn.

 • 2

  Proen ringer dere, presenterer seg og avtaler oppstart.

 • 3


  I løpet av første måned blir dere bedre kjent og Learnlink-Proen tilpasser opplegget.

 • 4
  Barnet opplever gradvis å mestre det som var vanskelig tidligere. Motivasjonen øker i takt med selvtilliten.


Alder:
 Fra 7 - 19 år

Sted: Nettbasert

Oppfølging: Fremdriftsrapporter og utviklingsplan til foreldre

Pris: 2990 kr. per måned

Verktøy: Learnlinks virtuelle klasserom og tilpasset læringsinnhold

Vi tar inn nye elever løpende, men har ofte ventelister. Kontakt oss så tidlig som mulig for å sikre plass!
Bestill nå

Trygge, kvalifiserte og inspirerende

"Det er viktig at jeg gir oppgaver på riktig nivå slik at barna får kjenne på mestringsfølelse, og kontinuerlig bygger den opp"

Rebekka
Lærerstudent

"Alle har ulike måter å lære på. Det er veldig givende å  hjelpe barn med noe som er viktig for dem. Med god kontinuerlig jobbing kan man oppnå det meste!"

Magnus
Learnlink-Pro

"Vi må skape et rom der barna er trygge på å gjøre feil, og på å si det de tenker og mener. Å jobbe på den måten bygger tillit og fremmer læring."

Max
NTNU-student

"Mange elever trenger å oppleve at skole kan være gøy. Formatet til Learnlink gjør det enklere for elevene å fokusere, og jeg kan tilpasse undervisningen etter behov."

Personlig lærer Alva som studerer pedagogikk ved UiS
Alva
Pedagogikk-student

"Det aller morsomste er å se fremgang hos barna jeg følger opp. Videoverktøyet til Learnlink gjør det enkelt for barna å forklare hvordan de tenker!"

Personlig lærer Marte studerer pedagogikk ved NTNU
Marte
Lærerstudent

"Jeg er opptatt av å finne ut hva som funker for hver elev. Alternative metoder, praktiske og digitale verktøy er noe jeg bruker mye!"

Personlig lærer Ole Kristian som studerer Siv. Ing. ved NTNU
Ole Kristian
Sivilingeniør-student

Få kartlegging av deres behov

En av våre veiledere tar gjerne en prat per telefon for å kartlegge hvordan Learnlink kan hjelpe dere. Ta kontakt med knappen under, så ringer vi dere!

Prat med en veileder