Møt våre partnere!

Learnlink samarbeider med en rekke aktører fra det norske næringslivet for å kunne spre læringsglede og mestring til norske barn og ungdommer.

Bli kjent med noen av våre partnere her!

Miles logo

Hva gjør Miles?

Miles er et IT-selskap med kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger, Trondheim og Vilnius, Litauen. Vår visjon er å skape en fremragende arbeidsplass basert på verdiene faglig autoritet og varme. Majoriteten av våre medarbeidere er utviklere eller har andre roller i forbindelse med SW-utvikling.


Hvorfor ønsker de å støtte at barn lærer koding samtidig som de har det gøy?

Det er en stor mangel på fagfolk med kodekompetanse i Norge. Alle tiltak som kan stimulere og inspirere barn og unge til å få interesse for koding, er vi derfor positive til. Med verdien varme er det også naturlig for oss å bidra til at så mange barn som mulig, uavhengig av sosiale kår, kan delta på sommerskolen.

Netlight logo

Hva gjør Netlight?

Netlight er et IT konsulenthus hvor vi matcher dyktige IT talenter med spennende prosjekter. Vi leverer diverse tjenester innen utvikling, UX, data science og IT management, og har en stor tro på å dele kunnskap og erfaringer med hverandre for videre utvikling.

Hvorfor ønsker de å støtte at barn lærer koding samtidig som de har det gøy?

Vi i Netlight elsker å dele kunnskap og utvikle hverandre, og synes ingenting er bedre enn å se noen vokse og bli bedre på noe! Med vårt store fokus på kunnskapsdeling og kontinuerlig utvikling tror vi at dette er en kjempestor mulighet for barn å se at læring også kan være kjempegøy!"

Capra logo

Hva gjør Capra?

Vi elsker å løse komplekse problemer for våre kunder og forenkle brukere sin hverdag. Vi vet at én enkelt arbeidsmetode ikke passer alle. Derfor tilbyr vi to måter å løse utfordringene; spisskompetanse ved leie av konsulent eller leie av kapasitet til vårt inhouse-team, Liflig. Vi tar stolthet i faget vårt og ansvar for løsningene vi er med å skape. Du finner alle 100 av oss i Oslo, men vi bistår kunder over hele landet.

Hvorfor ønsker de å støtte at barn lærer koding samtidig som de har det gøy?

Vi syns at barn fortjener et tilbud som spenner fra alt fra fotball til teknologi.  Å få muligheten til å dele faget vårt og løfte barn som ellers ikke hadde hatt mulighet til å lære om koding og teknologi, er en no brainer for oss! Det er en rett og slett en glede!

Avantgarde Search logo

Hva gjør AvantGarde Search?

AvantGarde Search spesialiserer seg på rekruttering inn mot teknologi start-ups & scale-ups. I det som er en svært konservativ rekrutteringsbransje ønsker AvantGarde Search og være driveren for mer moderne og smidige rekrutteringstjenester og ha større fokus på utviklingen av kunders Employer Brand gjennom rekrutteringsprosessene. Siden oppstarten i 2019 har AvantGarde Search fått jobb med noen av Oslo´s mest lovende og raskest voksende teknologiselskap.

Hvorfor ønsker de å støtte at barn lærer koding samtidig som de har det gøy?

Først og fremst er det viktig at barn har det gøy imens de lærer, og koding i disse dager blir mer og mer gøy, også for barn. Samtidig er det viktig at barn får interessen for felt som dette i tidlig alder, slik at vi får enda flere som til slutt velger IT-relaterte studier. Norge vil trenge flere og flere utviklere i tiden som kommer og bare per i dag så er det alt for få utviklere for de jobbene som er der ute. Vi tror at ved å eksponere barn for hva man kan lage med teknologi, og også vise dem hvor gøy det er, kan vi utvikle mange gode ressurser i Norge til teknologibransjen i årene som kommer.

Sopra Steria logo

Hva gjør Sopra Steria?

Vi bistår norsk næringsliv og offentlig sektor med å ta i bruk ny teknologi på en lønnsom og brukervennlig måte, slik at du og jeg kan bruke digitale tjenester på en trygg og enkel måte. Slik bidrar vi til at samfunnet frigjør midler til andre viktige samfunnsoppgaver, vi sikrer at alle kan bruke digitale tjenester på en enkel måte, og vi bidrar til reduksjon av klimautslipp da digitale tjenester bidrar til reduksjon av reisevirksomhet, mindre bruk av papir og mindre energiforbruk.

Hvorfor ønsker de å støtte at barn lærer koding samtidig som de har det gøy?

Det er stor mangel på mennesker med teknologiutdanning i Norge. Uten mennesker med slik utdanning vil vi ikke greie å realisere det potensialet som teknologien i dag gir oss. Å utdanne en teknolog starter med å introdusere barn for koding og teknologiens muligheter, og om dette ikke gjøres på en morsom og inspirerende måte for barna, vil de heller ikke velge fag og studieretning som seinere kan føre til en jobb innen teknologi.  For å sikre vår egen framtidige rekrutteringsbase er der derfor viktig for Sopra Steria å støtte tiltak som introduserer barn til koding.

Oda logo

Hva gjør Oda?

Oda er Norges største matbutikk på nett, som leverer matvarer på døren din, når det passer for deg. Oda ble startet med et mål om å gjøre hverdagen litt enklere for folk. Med en revolusjonerende teknologi og verdikjede er vi allerede godt på vei. Vi er en teknologi- og logistikkbedrift som leverer til privatpersoner og bedrifter på Østlandet. Oda har et utvalg som et supermarked, med priser som i lavprisbutikkene. Vi har vårt eget bakeri og samarbeider med store og små merkevarer. Du finner også hundrevis av skreddersydde oppskrifter og middagstips.

Hvorfor ønsker de å støtte at barn lærer koding samtidig som de har det gøy?

Oda er opptatt av å bidra til lokalsamfunnet, og synes det er utrolig spennende å kunne bidra til at unge teknologi-spirer får utviklet sin interesse for teknologi og koding. Samtidig vet vi hvor viktig det er med god og næringsrik mat for å holde fokus til å lære mest mulig på denne sommerskolen.