Partnere


I samarbeid med et fremoverlent næringsliv jobber vi for å nå målet om at alle barn som vil lære seg koding, skal få lære seg koding. 

Partnerne våre er modige, rause og jobber hver dag for å dra verden i en bedre retning. De sørger for at barn som digger gaming lærer seg koding samtidig som de har det gøy.

Les mer om hver av våre partnere, eller søk direkte om stipend til kodekurs lenger ned på siden.

Capra logo

Hva gjør Capra?

Vi elsker å løse komplekse problemer for våre kunder og forenkle brukere sin hverdag. Vi vet at én enkelt arbeidsmetode ikke passer alle. Derfor tilbyr vi to måter å løse utfordringene; spisskompetanse ved leie av konsulent eller leie av kapasitet til vårt inhouse-team, Liflig. Vi tar stolthet i faget vårt og ansvar for løsningene vi er med å skape. Du finner alle 100 av oss i Oslo, men vi bistår kunder over hele landet.

Hvorfor ønsker dere at barn skal lære koding samtidig som de har det gøy?

Vi syns at barn fortjener et tilbud som spenner fra alt fra fotball til teknologi.  Å få muligheten til å dele faget vårt og løfte barn som ellers ikke hadde hatt mulighet til å lære om koding og teknologi, er en no brainer for oss! Det er en rett og slett en glede!

Miles logo

Hva gjør Tietoevry?

Tietoevry skaper meningsfull teknologi som bidrar til å gjøre verden bedre. Våre 24 000 eksperter globalt er spesialisert innen sky, data og programvare, og betjener tusenvis av kunder innen næringsliv og offentlig sektor i mer enn 90 land.

Hvorfor ønsker dere at barn skal lære koding samtidig som de har det gøy?

Tietoevry ønsker å bidra til at flere barn og ungdom finner ut hvor gøy det er med koding. Og gjennom disse kursene har Learnlink virkelig knekket koden! I tillegg ønsker vi å sikre fremtidig rekruttering av utviklere, både til oss selv og samfunnet rundt oss. Vi heier på Learnlink!

Sopra Steria logo

Hva gjør Sopra Steria?

Vi bistår norsk næringsliv og offentlig sektor med å ta i bruk ny teknologi på en lønnsom og brukervennlig måte, slik at du og jeg kan bruke digitale tjenester på en trygg og enkel måte. Slik bidrar vi til at samfunnet frigjør midler til andre viktige samfunnsoppgaver, vi sikrer at alle kan bruke digitale tjenester på en enkel måte, og vi bidrar til reduksjon av klimautslipp da digitale tjenester bidrar til reduksjon av reisevirksomhet, mindre bruk av papir og mindre energiforbruk.

Hvorfor ønsker dere at barn skal lære koding samtidig som de har det gøy?

Det er stor mangel på mennesker med teknologiutdanning i Norge. Uten mennesker med slik utdanning vil vi ikke greie å realisere det potensialet som teknologien i dag gir oss. Å utdanne en teknolog starter med å introdusere barn for koding og teknologiens muligheter, og om dette ikke gjøres på en morsom og inspirerende måte for barna, vil de heller ikke velge fag og studieretning som seinere kan føre til en jobb innen teknologi.  For å sikre vår egen framtidige rekrutteringsbase er der derfor viktig for Sopra Steria å støtte tiltak som introduserer barn til koding.

Capra logo

Hva gjør Ardoq?

We help organizations and businesses implement and execute change across their projects, strategies, processes, applications, infrastructure, and capabilities.

Hvorfor ønsker dere at barn skal lære koding samtidig som de har det gøy?

Ardoq cares about our communities and invests in the success of future
generations. Coding isn't just for people who want to be developers. At Ardoq we have lots of people who don't develop software as their day-to-day job, but they still leverage coding skills to do things like analyze data, automate tasks and solve interesting problems.

Capra logo

Hva gjør Gyldendal?

Gyldendal er Norges ledende konsern i bokbransjen, vårt hovedmål er å skape og formidle verdier innenfor kultur- og kunnskapsfeltet.

Hvorfor ønsker dere at barn skal lære koding samtidig som de har det gøy?

Gjennom snart hundre år har Gyldendal hatt en sentral rolle i det norske samfunnet, oppdraget har hele tiden vært å skape og formidle historier, kunnskap, kulturopplevelser og samfunnsforståelse. Det er nødvendig å finne nye og bedre måter for å skape og formidle kunnskap og kultur på – og teknologi spiller stadig en større rolle. At barn og unge tidlig får forståelse for hvordan teknologi kan benyttes på en kreativ måte anser vi som et godt bidrag til fremtiden. Gyldendal har et stort behov for teknologer – og ved å støtte Learnlinks sommerskole håper vi å kunne bidra til å inspirere barn og unge til å velge en utdanningen, og kanskje senere arbeidsplass, i skjæringspunktet mellom kunnskap, kultur og teknologi.

Capra logo

Hva gjør Visma?

Visma leverer software og tjenester som forenkler og digitaliserer forretningsprosesser i privat og offentlig sektor.

Hvorfor ønsker dere at barn skal lære koding samtidig som de har det gøy?

Fremtiden er et felles prosjekt! For oss i Visma er det helt naturlig å knytte bånd til lokale initiativer og prosjekter som har en positiv innvirkning på
det samfunnet barna våre vokser inn i. Derfor støtter vi selvsagt Learnlink og deres prosjekt med å lære barn å kode. Vi gleder oss til å fylle kontorene våre på Skøyen med nysgjerrige barn denne sommeren, når barn fra hele Norge lærer kodespråk gjennom spillbasert læring. Koding er en kode til fremtiden!

Sniktitt på vårt kodekurs her

Stipendordningen

Takket være våre partnere, har vi en stipendordning som gjør at barn fra hele Norge får lære fremtidsrettet kunnskap samtidig som de har det gøy! Stipendet dekker én kursplass på et av våre kodekurs.

Learnlink er spesialist på kodekurs for barn og unge. I løpet av noen få år har over 4000 barn lært seg fremtidsrettede kunnskaper samtidig som de har hatt det gøy!

Dette skal vi fortsette med! Med stipendordningen får barn som har lyst til å lære seg koding, muligheten. Barna blir også en del av Learnlink sitt online community der de kan bygge videre på kunnskapen sin sammen med de nye vennene sine!

Søk vårt stipend