Konkurransevilkår

 1. Konkurransen er åpen for personer over 18 år bosatt i Norge, med unntak av ansatte (og deres familie) i Learnlink og tilknyttede selskap, deres enheter og andre profesjonelle aktører tilknyttet denne konkurransen.
 2. Konkurransen varer fra 23.11.21 til 07.12.21 (”konkurranseperioden”). Vinneren vil bli kontaktet via Personlig Melding på Facebook, fra Learnlink. 
 3. Hvordan delta i konkurransen:
  Du deltar i konkurransen ved å bli med i Facebook-gruppen “Barna bare gamer”, like konkurranse-posten og kommentere hva ditt barn sitt favorittspill er akkurat nå.
 4. Vinneren av konkurransen vil trekkes tilfeldig. Trekningen av vinneren er endelig, og kan ikke bestrides. Vinneren vil bli kontaktet etter at konkurranseperioden er avsluttet. Dersom vi ikke får opprettet kontakt med vinneren innen en uke etter første forsøk på kontakt vil vinneren bli diskvalifisert fra konkurransen, og ny vinner vil bli trukket. 
 5. Premie: 1 vinner vil motta en Gullbillett fra Learnlink til en verdi av 4500kr. Dette er et gavekort, og må brukes innen 31.12.2022.
  Vinner står selv ansvarlig for utstyr som datamaskin, internett og annet utstyr som kreves for å ta del i et kurs fra Learnlink. Nettbrett som iPad, eller Chromebook kan ikke brukes for å gjennomføre kurs med Learnlink.
  Premien må aksepteres slik som den er, og kan ikke byttes inn mot kontanter eller produkter. Premien er personlig og kan ikke gis bort til andre. Vinner står selv ansvarlig for å avtale tidspunkt med Learnlink for å melde seg på ønsket kurs før utgangen av 2022.
 6. Arrangøren reserverer seg retten til, etter eget skjønn, å holde tilbake premien dersom de anser en vinner som ukvalifisert, dersom deltakelsen i konkurransen ikke er gyldig eller dersom vinneren ikke oppfyller kravene som er fastsatt i disse konkurransevilkårene. Arrangøren reserverer seg retten til å holde tilbake eller modifisere konkurransen ved uforutsette omstendigheter, eller ved omstendigheter som er utenfor arrangørens kontroll. 
 7. Ansvarsfraskrivelse: Learnlink og andre partnere i denne konkurransen tar ikke ansvar for eventuelle skrivefeil eller andre utilsiktede misforståelser.
   
 8. Hvis, av en eller annen grunn, konkurransen eller premien ikke kan bli gjennomført som planlagt av grunner som er utenfor Learnlink sin kontroll, vil Learnlink reservere seg retten til å, når som helst og uten forvarsel, annullere, terminere eller modifisere hele eller deler av konkurransen. 
 9. I den utstrekning loven tillater, vil arrangøren ikke være ansvarlig for konkurransen eller premien, og tar ikke særlig ansvar for deltakelse som er ugyldig på grunn av tekniske problemer utenfor arrangørens kontroll eller problemer angående tilgang til nettsiden. 
 10. Alle internett-kostnader og andre kostnader som kan oppstå under deltakelsen av konkurransen, eller ved å vinne konkurransen, er utelukkende deltakerens ansvar. 
 11. Konkurransen og vilkårene er underlagt norsk lov og er underlagt de norske domstolenes eksklusive jurisdiksjon. 
 12. Ved å delta i konkurransen antas det at deltaker har akseptert disse vilkårene. 
 13. Arrangøren av konkurransen er Learnlink AS. 

Personvernserklæring: https://www.learnlink.no/personvern

 

Adresse: Learnlink Pilestredet 75C

0354 Oslo, Norge

E-post: support@learnlink.no

evt. ​​org. nr. 916 810 393