Personvern

Ditt personvern er svært viktig for oss. Derfor har vi sammenfattet litt informasjon om hvordan vi håndterer din personinformasjon, og hvordan vi sikrer oss mot misbruk av personopplysninger. Vi hverken selger eller distribuerer informasjon om våre kunder uten deres samtykke. Har du en brukerkonto hos Learnlink.no er du trygg på at informasjonen din forblir hos oss.

Kontaktinfo og behandlingsansvarlig
Behandlingsansvarlig for personvern er daglig leder i Learnlink AS.
Dersom du har noen spørsmål rundt personvern, send e-post til admin@learnlink.no.

2. Formål
Personinformasjon hentes inn ved registrering av bruker for et eller flere av følgende formål:
Gi tilstrekkelig informasjon til brukere du ønsker å komme i kontakt med (lærere/elever)
La oss kontakte deg for å gi deg en bedre brukeropplevelse og tilstrekkelig informasjon


Fakturering

Vi håndterer ikke kredittkortinformasjon, men samarbeider med Stripe om dette. De har sofistikert infrastruktur på plass som er bedre egnet til den typen oppgaver. Det lagres ikke kredittkortinformasjon på våre servere under noen omstendigheter.
Vi innhenter anonym statistikk om bruk av Learnlink.no. Blant annet inneholder statistikken informasjon om nettleser, maskinvare, operativsystem, IP-adresse, geografisk område, søkeord, kjønn, alder og interesseprofil. Vi utfører også opptak av museklikk og scrolling for bedre å forstå hvordan brukere navigerer. Denne informasjonen brukes rent kvantitativt.

2.1 Analyse og informasjonskapsler (cookies)
For å kunne lage et brukervennlig nettsted bruker vi informasjonskapsler i utviklingen. Analysen gjøres med tredjeparts analyseverktøy som også følger personvernlovgivningen i Norge. Følgende tredjeparter mottar informasjon fra Learnlink:
App.learnlink.no

Doubleclick.net (Google) – Analyse av brukerflyt for å gjøre nettsiden bedre. All data er anonymisert og brukes kun kvantitativt.

Facebook.com – For facebook-innlogging (henter kun data som bruker denne typen innlogging)

Hotjar.com – Analyse av brukerflyt for å gjøre nettsiden bedre. All data er anonymisert og brukes kun kvantitativt.

Intercom.io – Support på chat. Opprettes en profil så vi kan vite hvem vi chatter med.

Mixpanel.com – Analyse av brukerflyt for å gjøre nettsiden bedre. All data er anonymisert og brukes kun kvantitativt.

Segment.com – Analyse av brukerflyt for å gjøre nettsiden bedre. All data er anonymisert og brukes kun kvantitativt.

Stripe.com – Sender opplysninger til betalingsleverandør Stripe.

Learnlink.no
Doubleclick.net (Google) – Analyse av brukerflyt for å gjøre nettsiden bedre. All data er anonymisert og brukes kun kvantitativt.

Facebook – Kartlegger om brukere kommer fra Facebook-annonser og evt. fra hvilken annonse. All data er anonymisert og brukes kun kvantitativt.

Intercom.io – Support på chat. Opprettes en profil så vi kan vite hvem vi chatter med.

Typeform.com - Skjemaer som benyttes til søknader for personlige lærere, spørreundersøkelser og forespørsler. Eneste personlige informasjon er e-postadresse for sending, og skjemaene slettes etter at de er benyttet.

3. Rettslig grunnlag
Vi har grunnlag for å behandle personopplysninger etter lov om personopplysninger av 14. april 2000 nr. 31 § 8 og EUs personverndirektiv 95/46/EF artikkel 7, både fordi behandling av personopplysninger er nødvendig for å gjennomføre bestillinger (personopplysningsloven § 8 a)) og personverndirektiver artikkel 7 b)) og for å oppfylle formålet bak Learlink AS (personopplysningsloven § 8 f) og personverndirektivet artikkel 7 f).
Det er frivillig for de som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å bestille undervisning, komme i kontakt med oss for informasjon eller melde deg på kurs. Behandlingsgrunnlaget er i disse tilfellene samtykke fra eller avtale med deg, med mindre noe annet er spesifisert.

4. Personopplysninger om mindreårige
Learnlink AS innhenter ikke opplysninger om alder og behandler ikke bevisst opplysninger om barn under 13 år. For alle foreldre som ønsker hjelp til barn under 13 år, ber vi foreldrene opprette en profil i sitt eget navn og ikke gi fra seg informasjon om barnet.

5. Kilde til opplysninger
Vi henter ikke opplysninger fra tredjeparter, men lagrer kun opplysninge du gir fra deg frivillig.

6. Sletting av persondata

Ved avslutning av kundeforhold deaktiverer vi brukerkontoen din. Den vil kun være synlig for ansatte med det høyeste tilgangsnivået i Learnlink AS, og all personinformasjon vil slettes ved ønske og senest innen 6 måneder etter at kundeforholdet er avsluttet.

7. Sikkerhet
Trafikk til Learnlink.no krypteres gjennom SSL. Dette fører til at nettleseren din vil si ifra dersom den oppdager at du besøker en nettside som utgir seg for å være Learnlink.no. Learnlink.no bruker informasjonskapsler (cookies) for å identifisere deg. Uten cookies vil det ikke være mulig å logge seg inn.

8. Samtykke, lovvalg og verneting
Denne Personvernerklæringen gjelder for alle brukere av våre nettsider. Vi krever at brukere aksepterer å overholde erklæringen som en del av vår relasjon.
Ved å bruke våre nettsider aksepterer du at dine personopplysninger kan behandles i samsvar med denne Personvernerklæringen, herunder overføres til databehandlere og tredjeparter som beskrevet i erklæringen.
Learnlink AS er underlagt norsk lov. Du samtykker i at eventuelle tvister skal behandles av domstol i Oslo i samsvar med lovene i Norge, med mindre annet følger av preseptorisk lokal rett.