Personvern

Ditt personvern er svært viktig for oss. Derfor har vi sammenfattet litt informasjon om hvordan vi håndterer din personinformasjon, og hvordan vi sikrer oss mot misbruk av personopplysninger. Vi hverken selger eller distribuerer informasjon om våre kunder. Har du en brukerkonto hos Learnlink.no er du trygg på at informasjonen din forblir hos oss.

Trafikk til Learnlink.no krypteres gjennom SSL. Dette fører til at nettleseren din vil si ifra dersom den oppdager at du besøker en nettside som utgir seg for å være Learnlink.no.Learnlink.no bruker informasjonskapsler (cookies) for å identifisere deg. Uten cookies vil det ikke være mulig å logge seg inn.

Vi håndterer ikke kredittkortinformasjon, men samarbeider med Stripe om dette. De har sofistikert infrastruktur på plass som er bedre egnet til den typen oppgaver. Det lagres ikke kredittkortinformasjon på våre servere under noen omstendigheter.

Ved avslutning av kundeforhold deaktiverer vi brukerkontoen din. Den vil kun være synlig for ansatte med det høyeste tilgangsnivået i Learnlink AS.

Vi innhenter anonym statistikk om bruk av Learnlink.no. Blant annet inneholder statistikken informasjon om nettleser, maskinvare, operativsystem, IP-adresse, geografisk område, søkeord, kjønn, alder og interesseprofil. Vi utfører også opptak av museklikk og scrolling for bedre å forstå hvordan brukere navigerer. Denne informasjonen brukes rent kvantitativt.

Logg inn