Om Learnlink

Vi lærer deg det som ikke står i skolebøkene

Det er mye man må lære som ikke står i skolebøkene: Egenskaper som selvtillit, drivkraft og evnen til å motivere seg selv. Å resonnere og tenke selv. Å gjøre pensum gøy og interessant. Studieteknikk. Å lære.

Hvorfor bruker man tusenvis av timer i skolen på å pugge pensum, men ingenting på å finne ut av hvordan man får det til å sitte? Vi startet Learnlink fordi man ikke skal måtte vente i 20 år med å lære hvordan man lærer. Målet vårt er å hjelpe barn og unge til å oppleve glede og mestring når de lærer noe nytt. De skal lære fordi de vil, ikke fordi de må.

Lærere? Vi har personlige forbilder!

Vi har erfart at man lærer best fra noen man identifiserer seg meg og kan stole på. Learnlink-lærerne er studenter på universiteter i Norge og i utlandet. De er voksne, men vet fortsatt hvordan det er å være barn, og har pensum friskt i minne. De husker hvordan det er å ikke forstå det man blir forklart og de vet hvordan de skal skape trygge rom for å stille spørsmål. Alle instruktører er nøye utvalgt og godt kvalifiserte. De velges ut på bakgrunn av elevenes behov og interesser.

Ledende på digital, tilpasset læring

Learnlink er et norsk læringsselskap som ble startet i 2016 av studenter som så behov for nye måter å lære på. Per sommeren 2023 har vi hjulpet over 4500 barn over hele landet, har mer enn 300 aktive instruktører og er ledende i landet på nettbasert 1-1-undervisning. Vi tilbyr også landets ledende digitale kodekurs for barn! Det dedikerte teamet vårt består av 8 personer, men vi vokser stadig. Felles for oss som jobber i Learnlink er en sterk tro på at alle kan lære så lenge de får riktige hjelpemidler og motivasjonen på plass.

Teamet

Jonas Hyllseth Ryen
Jonas
Daglig leder og styrets leder
Eirik Andreas Albretsen
Eirik Andreas
Kursansvarlig og spillutvikler
Lise Mari Roaldsnes-Sæther
Lise Mari
Undervisningsansvarlig
Anders Skavhaug
Anders
Økonomi og drift
Johannes Berggren
Johannes
Styremedlem
Tellef Tveit
Tellef
Styremedlem
Urte Sniaukstaite
Urte
Styremedlem
Charlotte Engkrog
Charlotte
Rekruttering
Joanna Vestad
Joanna
Kursutvikler
Nils Pape Høyås
Nils
Designer
Stefan Higraff
Stefan
Tech-utvikler

Vil du bli en del av Learnlink-teamet? 

Vi vokser stadig og er alltid på utkikk er dyktige folk. Se søknadssiden vår eller send en åpen søknad til support@learnlink.no.