Om Learnlink

Vi lærer deg det som ikke står i skolebøkene

Det er mye man må lære som ikke står i skolebøkene: Egenskaper som selvtillit, drivkraft og evnen til å motivere seg selv. Å resonnere og tenke selv. Å gjøre pensum gøy og interessant. Studieteknikk. Å lære.

Hvorfor bruker man tusenvis av timer i skolen på å pugge pensum, men ingenting på å finne ut av hvordan man får det til å sitte? Vi startet Learnlink fordi man ikke skal måtte vente i 20 år med å lære hvordan man lærer. Målet vårt er å hjelpe barn og unge til å oppleve glede og mestring når de lærer noe nytt. De skal lære fordi de vil, ikke fordi de må.

Lærere? Vi kaller det å være Pro!

Vi har erfart at man lærer best fra noen man identifiserer seg meg og kan stole på. Learnlink-lærerne er studenter på universiteter i Norge og i utlandet. De er voksne, men vet fortsatt hvordan det er å være barn, og har pensum friskt i minne. De husker hvordan det er å ikke forstå det man blir forklart og vet hvordan de skal skape trygge rom for å stille spørsmål. Alle Pros er nøye utvalgt og godt kvalifiserte. De velges ut på bakgrunn av elevenes behov og interesser.

Ledende på digital, tilpasset læring

Learnlink er et norsk læringsselskap som ble startet i 2016 av studenter som så behov for nye måter å lære på. Per våren 2021 har vi hjulpet over 3000 barn over hele landet, har mer enn 300 aktive Pros og er ledende i landet på nettbasert 1-1-undervisning. Det dedikerte teamet vårt består av 12 personer basert i Oslo, men vokser stadig. Felles for oss som jobber i Learnlink er en sterk tro på at alle kan lære så lenge de får riktige hjelpemidler og motivasjonen på plass.

Teamet

Jonas

Jonas

CEO
Johannes

Johannes

CTO
Xixi

Xixi

Læreransvarlig
Urte

Urte

Produktsjef
Håkon

Håkon

Software Engineer
Emma

Emma

Content Manager
Ingar

Ingar

Salgsleder
Elena

Elena

Lærersuksess
Jonas

Jonas

Software Engineer
Tellef

Tellef

Partnere
Jesper

Jesper

Veileder

CodeAndGo

CodeAndGo er delen av Learnlink som driver med koding for barn. CodeAndGo-kursene byr på interaktiv, spennende og engasjerende læring gjennom å skape, spill og gaming. Les mer ved på klikke på linken under!

Learnlink er omtalt i

Nettavisen-logo
Dagens Næringsliv-logo
TV2-Logo
NRK1-Logo
Finansavisen-Logo
shifter-logo

Vil du bli en del av Learnlink-teamet? 

Vi vokser stadig og er alltid på utkikk er dyktige folk. Se ledige stillinger på LinkedIn eller send en åpen søknad til admin@learnlink.no.