FAQ - Slik fungerer det

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene.

Finner du ikke svaret du lurer på?
Kontakt oss på chaten nederst til høyre 😊

Hvilke tjenester tilbyr Learnlink?

Vi i Learnlink spesialiser vi oss på mestring, motivasjon, koding, realfag - alt barna trenger for framtiden!

Tjenestene vi tilbyr for å jobbe mot det målet er privatundervisning for alle aldre og kodekurs for barn i alderen 8 - 15 år.

Hva koster det for kurs og undervisning?

Semesterkurs: 1490 kr/mnd

Sommercamp: 1490 kr/mnd

Digital sommercamp: 1490 kr/mnd

Privatundervisning: 549 kr/time

Hvem passer kursene for?

Kursene fra Learnlink er laget for barn som har en interesse for spill, gaming og data!

Alle kursene fra Learnlink er laget med én grunntanke: Barn skal ha muligheten til å lære å skape verden, ikke bare leve i den.

Kursinnholdet passer best for barn mellom 8 og 15 år.

Hva skjer på kurs?

Etter at dere har valgt kurs, barna har fått tildelt et team og det er 1 uke til oppstart, vil du få en SMS av PRO med beskjed om å logge deg inn på Min Side. Derfra vil du få beskjed om de viktigste tingene dere må ha på plass før kickoff. All kommunikasjon med oss går via oversikts-siden i Min Side, men for å gjøre det enkelt for deg å følge med, sender vi deg en SMS når nye beskjeder kommer inn.

Når du logger inn på Min Side, vil du finne link til Zoom-rommet for dagens sesjon, og det eneste du må gjøre selv er å starte Discord og Roblox Studio/Minecraft. Vi guider deg hele veien og forteller deg hvordan du installerer.

Når barna er satt i gang er det bare å lene seg tilbake, eller gjøre som mange foreldre gjør; sette seg med barna og lære koding sammen med dem!

Hvorfor er det aldersgrenser på kurs?

Kurstilbudet kan ha oppdatert seg siden sist. Se oversikten over alle kurs her.

Om barna ikke er gamle nok helt enda, ta gjerne kontakt med oss likevel. Aldersgrensen er ofte veiledende, og sammen med en av våre ansatte kan du vurdere om barnet ditt er klar for kurs. Om barnet ditt er for ungt kan vi sette deg på en liste slik at du kan få beskjed når tiden nærmer seg.

Bare send en melding i chatboksen på nettsiden, så tar vi det videre derfra!

Hva lærer man på kurs?

På kodekurs med Learnlink har barna det sosialt og morsomt, samtidig som de lærer essensielle egenskaper i koding og spillutvikling.

"Man lærer litt og litt, og til slutt kan man lage ganske kompliserte spill som man kan vise til andre! I tillegg tegner man egne karakterer og univers!"

Hvordan fungerer privatundervisning?

Først trenger vi å få høre om behovene deres - det kan dere gjøre her. Etterpå vil en av våre flotte veiledere ta kontakt med dere for å best mulig finne den perfekte personlige læreren.

Når dere har fått deres personlige lærer vil de ta kontakt. Sammen vil dere planlegge når den første timen blir. Foreldre er hjertelig velkommen.  

Etter den første timen vil barnet ditt og deres personlige lærer starte arbeidet!

Hvem passer privatundervisning for?

Privatundervisning passer for alle som går et skoleløp! Vi hjelper fra 1. klasse på barneskolen og helt opp i VG3. I tillegg bistår vi privatister til å nå målet sitt!

Er det kurs i skoleferier?

Fysiske kurs holdes i sommerferien!

Her møtes barna hver dag i 1 uke for å spille, har det gøy og bygge sammen. Siste kursdag er foreldredag, hvor barna viser frem det de har laget! Barna elsker det, og foreldre synes det er flott at barna får hele pakken i ferien: Læring, sosialt samvær og mestringsfølelse.

Feriekursene koster totalt 3990 kr. Bli med på kurs i sommerferien! Les mer her!

Semesterkursene våre holdes i vinterferien og høstferien - men ikke i påskeferien og juleferien!

Er det undervisning i skoleferier?

Skoleferier er en tid en ofte ønsker seg fri fra all undervisning, og dette legger vi tilrette for. For mindre skoleferier kan dere planlegge å ta timer i uken før eller uken etter skoleferien, eller ta fri fra undervisning. For sommerferien stopper dere undervisningen når dere er klar for ferie, er der timer igjen på saldoen står de klar til høsten. Om dere ønsker å ha undervisning gjennom skoleferier er dette også mulig!

Kan jeg teste det en gang for å se om det faller i smak?

Vi har ingen prøvetid i Learnlink da kursene våre holdes live, men for å gi deg et innblikk i hvordan en session foregår, se gjerne denne videoen med vår super-PRO Max!

Hva skjer hvis barnet mitt er sykt, og går glipp av en økt?

Sykdom skjer! Til de fleste kurs kan du følge kursløpet i appen, og ta igjen tapte sessions med videoer fra oss. Bare logg deg inn, scroll ned til session-oversikten og klikk deg gjennom videoer, challenges og kodesnippets. Sjekk gjerne også ut vår Youtube-kanal her.

Praktisk informasjon om kurs

Er dette i skoletiden?
Nei, kursene holdes etter skoletid! Kanskje norges kuleste fritidsaktivitet, eller hva?

Når holdes kursene?
Kursene holdes mandag til torsdag. Hele kursoversikten finner du her.

Kan jeg velge fritt dag og tid?
Ja, men vi anbefaler deg å være tidlig ute! Vi ønsker å tilpasse teamene slik at det er deltakere på samme alder og nivå, så noen ganger kan man oppleve å få tildelt kurs på annen dag enn primært ønsket.

Hvordan betaler jeg?
Du kan velge mellom å betale hele kurset nå, eller dele opp betalingen. Velger du delbetaling vil du få tilsendt én faktura hver måned. Du vil få tilsendt den første med en gang du bestiller, og du kan betale med kort. Logg inn på Min Side for å se oversikt over dine fakturaer.

Teknisk informasjon om kurs

Hvilken plattform bruker dere?
Vi bruker Minecraft Education Edition for å lære Python og blokk-koding, og Roblox Studio for å lære kodespråket LUA. Når du skal starte et kurs logger du inn på Learnlink.no, det er der du kan se fremgang, kursinnhold, og kommunisere med PROs.

Kan man bruke det som blir lært på deres kurs for å modde Minecraft?
Nei, ikke foreløpig.

Hva slags utstyr trenger jeg/barnet mitt?
PC med Windows, eller Mac.Datamaskinen må ha kamera, og du trenger mus og tastatur. Datamaskinen bør være relativt ny, ikke mer enn 5 år gammel. 16GB RAM (8GB skal fungere fint, men programmene vi bruker muligens kjøre saktere).

Kan man bruke Chromebook eller iPad?
I utgangspunktet ikke, men Chromebook kan brukes til våre Minecraft-kurs. Vi anbefaler dog bruk av en ordentlig datamaskin for bedre ytelse.Barna trenger mus og tastatur for å bli en ekte progger!

Hva trenger jeg av apper / software?
Zoom og Discord må lastes ned før kursstart. Lisens til Roblox Studio trenger man ikke, og lisens til Minecraft Education Edition får du av oss før kursoppstart.

Jeg har Minecraft - trenger jeg å laste ned noe?
Ja, vi bruker ikke gaming-versjonen av Minecraft, men en plattform som heter Minecraft Education Edition. Lisens til denne er inkludert i kurset, og du vil få mer informasjon om dette før kursstart.

Hvem er det som står bak Learnlink?

Learnlink er et norsk selskap, og vi spesialiserer oss på motiverende, sosial og morsom læring.

Vårt mål er å gi barn og unge de riktige verktøyene for å skape verden, og ikke bare leve i den. Det som startet med leksehjelp har nå vokst seg til å bli Norges beste kursplattform hvor barn og unge lærer fremtidsrettede egenskaper, ved bruk av spillplattformer som Roblox Studio og Minecraft.

Les gjerne mer om teamet bak Learnlink her.

Har du fremdeles spørsmål?

Kontakt oss på chaten nederst til høyre, på telefon eller send en e-post!