Bli en del av Learnlink!

En deltidsjobb med mening for studenter og VGS-elever

Søk om å bli kursholder!Søk om å bli personlig lærer!

Klarer du ikke bestemme deg? I intervjuet finner vi sammen ut
hva som passer deg best, og du kan til og med bli begge deler!

Hva gjør en instruktør i Learnlink?

Du hjelper barn og unge til økt motivasjon, bedre selvtillit og tro på egne ferdigheter, og er med på engasjere dem for fremtidens muligheter! I tillegg vil du bli en del av et større team med andre engasjerte studenter fra hele landet.

Rollen som underviser vil hjelpe deg med å videreutvikle dine kommunikative og faglige egenskaper. Det er ettertraktet erfaring å ha på CVen, og vi bistår deg gjerne videre ut i arbeidslivet.

Personlig lærer

Som personlig lærer holder du undervisning med barn i skolefag eller koding. Gjennom å skreddersy undervisningen hjelper du barna med å få igjen læringsgleden.

Kursholder

Som kursholder holder du digitale kodekurs for grupper. Målet er å gi barna en framtidsrettet ferdighet de har nytte av resten av livet.  

Passer du til rollen?

Som instruktør i Learnlink skal du legge til rette for at barn og unge får utløp for sin utforskertrang og skaperglede! Derfor er vi ute etter rause og engasjerte studenter som har et lekent blikk på verden.

Vi er opptatte av at du skal trives i rollen din og at du får muligheten til å utfordre deg selv og videreutvikle dine egenskaper. I Learnlink foregår all læring online, bortsett fra sommerkursene, så du kan bli instruktør uavhengig av hvor du bor.

Er faglig sterk innenfor realfag og brenner for å engasjere barn og unge

Har god formidlingsevne og tar utfordringer på strak arm

Er student eller VGS-elev, gjerne tidlig i studieløpet

Kan jobbe minst 6-10 timer i uken

Bli et forbilde!

Uavhengig av rolle blir du et forbilde for elevene dine. Som forbilde er det ikke meningen at du skal være perfekt og vite svaret på alt, men du skal vise hvordan man kan komme frem til svaret ved å prøve og feile med nysgjerrighet og læringsglede som drivkraft

Lær barna koding gjennom spill de allerede elsker

Som instruktør i Learnlink får du muligheten til å holde spennende kodekurs for barn mellom 7-14 år. Kursene er laget i de populære spillene Roblox og Minecraft. Målet er å gi barna gode verktøy for å forstå programmering og algoritmisk tenking samtidig som de har det gøy!

Hjelp barn og unge med å mestre gjennom individuell oppfølging

Alle barn fortjener å bli sett og hørt, slik at de får muligheten til å lære på sin egen måte. I skolen er det dessverre ikke alltid ressurser nok til å følge opp barna på den måten de har behov for. Som instruktør kan du gi individuell oppfølging som er skreddersydd den enkelte elev.

Dette får du som instruktør:

🎓 En jobbhverdag tilpasset studenter
🤩  Undervisningserfaring med barn og unge
💻 Nettbasert  - jobb fra hvor du vil
✅  Stabil inntekt hver måned

Vil du bli en del av en innovativ startup og et arbeidsmiljø bestående av flinke studenter over hele Norge?

Søk i dag, og bli med på teamet!