Våre partnere

Våre partnere hjelper barn å lære koding!

I samarbeid med et fremoverlent næringsliv jobber vi for å nå målet om at alle barn som vil lære seg koding, skal få lære seg koding. 

Partnerne våre er modige, rause og jobber hver dag for å dra verden i en bedre retning. De sørger for at barn som digger gaming lærer seg koding samtidig som de har det gøy.

Les mer om hver av våre partnere, og ta gjerne kontakt om ditt firma ønsker å bli partner!

Våre partnere

Hva gjør Tietoevry?
Hva gjør Visma?

Tietoevry skaper meningsfull teknologi som bidrar til å gjøre verden bedre. Våre 24 000 eksperter globalt er spesialisert innen sky, data og programvare, og betjener tusenvis av kunder innen næringsliv og offentlig sektor i mer enn 90 land.‍

‍Hvorfor ønsker dere at barn skal lære koding samtidig som de har det gøy?

Tietoevry ønsker å bidra til at flere barn og ungdom finner ut hvor gøy det er med koding. Og gjennom disse kursene har Learnlink virkelig knekket koden! I tillegg ønsker vi å sikre fremtidig rekruttering av utviklere, både til oss selv og samfunnet rundt oss. Vi heier på Learnlink!

Alle ansatte i Tietoevry får 10 % rabatt på et sommerkurs fra Learnlink. Ingen rabattkode eller hemmelig e-postliste – du bare registrerer deg med jobbmailen din.

Hva gjør Tietoevry?
Hva gjør Visma?

Visma leverer software og tjenester som forenkler og digitaliserer forretningsprosesser i privat og offentlig sektor.

‍Hvorfor ønsker dere at barn skal lære koding samtidig som de har det gøy?

Fremtiden er et felles prosjekt! For oss i Visma er det helt naturlig å knytte bånd til lokale initiativer og prosjekter som har en positiv innvirkning på det samfunnet barna våre vokser inn i.

Derfor støtter vi selvsagt Learnlink og deres prosjekt med å lære barn å kode. Vi gleder oss til å fylle kontorene våre på Skøyen med nysgjerrige barn denne sommeren, når barn fra hele Norge lærer kodespråk gjennom spillbasert læring. Koding er en kode til fremtiden!

Alle ansatte i Visma får 10 % rabatt på et sommerkurs fra Learnlink. Ingen rabattkode eller hemmelig e-postliste – du bare registrerer deg med jobbmailen din.

Ønsker din bedrift å støtte morgendagens kodere?

Ta kontakt med oss på support@learnlink.no!