Bli en Pro

Verdens beste deltidsjobb for engasjerte studenter og VGS-elever

Kom i gang nå

Søk om å bli Pro

Gjør en forskjell med digital undervisning

High five

Givende

Du hjelper barn og unge til økt motivasjon, bedre selvtillit og tro på egne ferdigheter, og er med på engasjere dem for fremtidens muligheter! I tillegg vil du bli en del av et super-team med andre engasjerte studenter.
Som Pro i Learnlink får du utfordret deg selv og videreutviklet dine kommunikative og faglige egenskaper! Dette er en ettertraktet erfaring å ha på CVen din og vi bistår deg videre ut i arbeidslivet.

Hva gjør en Pro?

Som Pro er din hovedoppgave å veilede og støtte barn og unge i sin læringsprosess. Du skal vise barna at læring kan være gøy og spennende selv om det kan være utfordrende og frustrerende i blant. Dette kan komme i form av å jobbe enkeltvis med elever slik at man kan skreddersy et løp basert på deres styrker, nivå og læringstempo. Det kan også være gjennom kodekurs som barna deltar på i grupper. Her fokuserer man på å lære barn koding og matte gjennom spill de liker og la elevene utfolde skaperglede! Uavhengig av hvilken rolle du påtar deg blir du et forbilde for barn og unge. Som forbilde er det ikke meningen at du skal være perfekt og vite svaret på alt, men vise hvordan man kan komme frem til svaret ved å prøve og feile med nysgjerrighet og læringsglede som drivkraft.

Elev og Personlig lærer som jobber sammen

Passer du som Pro?

Som Pro skal du legge til rette for at barn og unge får utløp for sin utforskertrang og skaperglede! Derfor er vi ute etter rause og engasjerte studenter som har et lekent blikk på verden. Vi er opptatte av at du skal trives i rollen din og at du får muligheten til å utfordre deg selv og videreutvikle dine egenskaper. I Learnlink foregår all læring online, så du kan bli Pro uavhengig av hvor du bor!


Vi er ser etter deg som:

Stjerne

Er faglig sterk innenfor realfag og brenner for å engasjere barn og unge

Stjerne

Er student eller VGS-elev, gjerne tidlig i studieløpet

Stjerne

Har god formidlingsevne og tar utfordringer på strak arm

Stjerne

Kan jobbe minst 6-10 timer i uken

Lær barna koding gjennom spill de elsker!

Som Pro i Learnlink får du muligheten til å holde spennende kodekurs for barn mellom 7-14 år! Kursene er laget i de populære spillene Roblox og Minecraft. Målet er å gi barna gode verktøy for å forstå programmering og algoritmisk tenking samtidig som de har det gøy!

Pro_Olaf

Gi barn og ungdom motivasjon og mestring gjennom individuell oppfølging!

Alle barn fortjener å bli sett og hørt, slik at de får muligheten til å lære på sin egen måte. I skolen er det dessverre ikke alltid ressurser nok til å følge opp barna på den måten de har behov for. Som Pro får du muligheten til å gjøre en forskjell for barn og unge ved å tilby individuell oppfølging!

Dette får du som Pro!


🎓 Perfekt deltidsjobb for studenter
🤩  Inspirer barn og unge til å lære matte og koding
💻 Nettbasert  - jobb fra hvor du vil
✅  Stabil inntekt hver måned

Vil du bli en del av et godt arbeidsmiljø bestående av flinke studenter over hele Norge?

Søk om å bli Pro