1-til-1 Mattehjelp for barnet ditt

Vi hjelper barn og unge med å forstå og mestre matte

Læring som tetter hullene i matten

Vi mener at alle kan få til matte om de får det forklart på sin måte. De fleste som ikke får til matte har hull i forståelsen som gjør det vanskelig å holde følge med resten av klassen. Vi hjelper med å finne hullene og tette dem! Med oppgaver tilpasset nivået man er på snus frustrasjon til mestring.

Bestill mattehjelp

Mattelærere som er forbilder

Personlig kjemi og god kommunikasjon er viktig for læring. Derfor kartlegger vi behovet deres nøye før vi velger ut riktig lærer. Alle Learnlink-lærerne er kvalifiserte, trygge og erfarne. Vi kaller de forbilder.

Forbildene er studenter. De er voksne, men vet hvordan det er å være ung og skulle lære noe nytt. De er ansvarlige, men med drivkraft og inspirasjon. Studentene snakker barnas språk og er gode rollemodeller for barn og unge.

Matten barna lærer på skolen i dag er annerledes enn for 30 år siden og som foreldre er det ikke lett å hjelpe. Learnlink-forbildene kan dagens mattepensum og vet hvordan de skal forklare det. I tillegg til å være gode fagpersoner, har de sterke kommunikasjonsevner og kan inspirere - akkurat det man trenger for å mestre matten!

SLik fungerer mattehjelp med learnlink

Grundig kartlegging, økt forståelse og progresjon som følger hver enkelt er nøkkelordene for å bli bedre i matte.

 • 1

  Vi finner riktig mattelærer og forbilde for ditt barn.

 • 2

  Forbildet ringer dere, presenterer seg og avtaler oppstart.

 • 3


  I løpet av første måned kartlegger Learnlink-forbildet og tilpasser opplegget til dere.

 • 4
  Barnet opplever at hullene i matten forsvinner og får bedre forståele. Motivasjonen øker i takt med selvtilliten.


Alder:
 Fra 7 - 19 år

Sted: Nettbasert

Oppfølging: Ukentlige fremgangsrapporter og perioderapporter hver 6. uke

Pris: Fra 1990 kr. til 4490 kr. per måned

Hyppighet: Hver uke

Mengde: Fra 4 timer og oppover per måned

Varighet: Minimum 1 måned

Fleksibilitet: Mulighet for å justere medlemskapet etter første måned basert på fremgang og behov

Nivå: Alle - tilpasses individuelt

Fag: Matte på barneskolen, matte på ungdomsskolen, 1T, 1P, 2P, S1, R1, S2, R2, 1-PY og 2-PY

Verktøy: Learnlinks virtuelle klasserom, videoer og oppgaver tilpasset deres nivå
Bestill mattehjelp

Utviklingsplan som er skreddersydd for deres behov

Forbildene har tiden til å virkelig bli kjent med barna de hjelper. I løpet av den første måneden får de oversikt over hva barnet er god på, hvor hullene er og hvilken læringsform som fungerer best. Dette blir til en utviklingsplan. Oppgaver, verktøy og forklaringer tilpasses så barnet lærer best og får mest mulig fremgang.

Foreldre får hyppige oppdatering på fremgangen. Vi sender en kort ukentlig rapport med det viktigste barnet har fått til den uken. Siden barn og tenåringer ikke alltid er pratsomme, gir dette muligheten til å skryte av dem for det de har lært uten at de må fortelle det selv. Når de siste fremskrittene blir tema rundt middagsbordet forsterkes den positive spiralen, og barnet blir mer motivert for å lære. Hver sjette uke får dere en lengre rapport med utviklingsmål for de neste ukene. Foreldre kan svare på rapportene og vi oppfordrer til tett dialog.

Vi bruker nettundervisning fordi det fungerer best

Mange er skeptiske til nettundervisning helt frem til de prøver det selv. Vi i Learnlink har drevet med læring på nett i mer enn 5 år og sverger til dette nettopp fordi det gir best resultater. Det egenutviklede videoverktøyet er enklere å bruke enn Teams eller Zoom, men minst like trygt. Barna har sin egen link til et virtuelt klasserom der de møter Learnlink-læreren og kan skrive, tegne og dele skjerm.

Generasjonen som vokser opp nå trives på nett. Når man møtes online slipper man å rydde rommet eller vaske huset og kan ha fokus på selve læringen. Med nettundervisning kan vi dessuten finne den læreren som passer best for dere uten at de må bo i nabolaget.

En investering som varer livet ut

Det er aldri for tidlig å investere i motivasjon. Selvtilliten de får av å lære følger barna livet ut og gir et grunnlag som kan bygges på videre. De fleste som går gjennom motivasjonsprogrammet i Learnlink går enten over til å møtes litt sjeldnere etter en periode eller går videre på nye utfordringer.

Learnlink-medlemskapet er en fast månedlig betaling som gir forutsigbarhet. Alt av verktøy, forarbeid og etterarbeid er inkludert, og det er ingen bindingstid.

Barna går fra skepsis til jubel i løpet av den første måneden

Barna er ofte skeptiske til å prøve Learnlink fordi det kan virke som at de bare får mer skolearbeid. Men allerede etter første møte med sitt nye forbilde pleier dette å snu. De forstår at dette er noe som hjelper dem og de kjenner den deilige følelsen av å mestre. Når du kontakter Learnlink for første gang får du en guide til hvordan du kan legge det frem for barna på en smart måte. Få dem til å prøve en måned, og så kommer de til å elske det!

Trygge, kvalifiserte forbilder

"Det er viktig at jeg gir oppgaver på riktig nivå slik at barna får kjenne på mestringsfølelse, og kontinuerlig bygger den opp"

Rebekka
Lærerstudent

"Alle har ulike måter å lære på. Det er veldig givende å  hjelpe barn med noe som er viktig for dem. Med god kontinuerlig jobbing kan man oppnå det meste!"

Magnus
Personlig lærer

"Vi må skape et rom der barna er trygge på å gjøre feil, og på å si det de tenker og mener. Å jobbe på den måten bygger tillit og fremmer læring."

Max
NTNU-student

"Mange elever trenger å oppleve at skole kan være gøy. Formatet til Learnlink gjør det enklere for elevene å fokusere, og jeg kan tilpasse undervisningen etter behov."

Personlig lærer Alva som studerer pedagogikk ved UiS
Alva
Pedagogikk-student

"Det aller morsomste er å se fremgang hos barna jeg følger opp. Videoverktøyet til Learnlink gjør det enkelt for barna å forklare hvordan de tenker!"

Personlig lærer Marte studerer pedagogikk ved NTNU
Marte
Lærerstudent

"Jeg er opptatt av å finne ut hva som funker for hver elev. Alternative metoder, praktiske og digitale verktøy er noe jeg bruker mye!"

Personlig lærer Ole Kristian som studerer Siv. Ing. ved NTNU
Ole Kristian
Sivilingeniør-student
Jente som lærer og koser seg

Få veiledning

En av veilederene tar gjerne en prat for å kartlegge hvordan Learnlink kan hjelpe dere med å mestre matten.

Prat med en veileder