Nettundervisning og digital leksehjelp

Én-til-én-undervisning over nett blir stadig mer populært, og mange synes det fungerer bedre enn å ha det i hjemmet eller et annet sted. Her er informasjon til deg som lurer på hvordan det fungerer.

Lær hva som helst, når som helst

Du kan få undervisning hvor du vil, når du vil - enten du er på hytta, hjemme i stua eller på ferie i Spania. For din Personlige Lærer vil det si mindre reisetid og reisekostnader og dermed mer tid til forberedelser.

Den perfekte personlige læreren for deg

De beste lærerne studerer som regel på gode universiteter innenfor sitt fagområde. Dermed er det f.eks. flest mattelærere i Trondheim mens de beste spansklærerene bor i Madrid. Med nettundervisning har du flere lærere å velge mellom, og det blir lettere å finne den som passer perfekt for deg.

Skreddersydd verktøy - bedre enn Skype

Vi har bygget et helt eget videoverktøy for online undervisning på Learnlink. Det kombinerer videosamtale, chat og en delt skjerm der begge kan skrive og tegne, så illustrasjoner kan gjøres like lett som på vanlige ark. Enten det gjelder funksjoner og grafer i matte eller spanske ñ-er, stiller den personlige læreren enda sterkere enn når dere møtes fysisk.

Slik fungerer det

Din PL vet hvordan nettundervisning funker og vil gi deg en intro. Sammen finner dere ut hva som passer best for dere. Programmene som brukes kan åpnes rett i nettleseren og trenger ingen installering. Under kan du se en video av hvordan en nettundervisningsøkt kan se ut.

Fornøyd eller pengene tilbake

Nettundervisning er også dekket av fornøyd-garantien vår. Dermed kan du prøve en time med nettundervisning, og om du ikke ønsker å fortsette, betaler du ingenting. Det viktigste er at vi finner en personlig lærer som er perfekt for deres behov.

Velg nivå