Nettundervisning

Lær hva som helst, hvor som helst

Våre undervisere tilbyr også privatundervisning og leksehjelp over internett. For deg som elev betyr dette at du kan få undervisning hvor du vil, når du vil - enten du er på hytta, hjemme i stua eller på ferie i Spania. For underviserene vil det si elimineringn av reisetid og reisekostnader, og få mer tid til forberedelser. Ikke minst vil dette si at vi nå tilbyr én-til-én-undervisning i hele Norge - også utenfor byene.

 

Det perfekte verktøyet for E-læring

Sammen med nettundervisningen introduserer vi læreverktøyet GoBoard. GoBoard kombinerer videosamtale, chat og en delt skjerm der begge kan skrive og tegne, så illustrasjoner kan gjøres like lett som på vanlige ark. Enten det gjelder funksjoner og grafer i matte eller spanske ñ-er, vil forklaringene gå lekende lett. I tillegg finner du innebygget kalkulator, referansebibliotek, molekylbindings-tegner og mye mer - selvfølgelig helt gratis.

 

Fremtidens privatundervisning

Med nettundervisning er du tastetrykk unna hundrevis av undervisere fra hele landet. Ikke bare får du tilgang på et bredere spekter av fagområder og ekspertise, du vil også få flere undervisere å velge mellom. Økt konkurranse gir høyere kvalitet, og bedre priser. Vi i Learnlink er sikre på at undervisning over nett er den nye måten å lære på. Bli med og vær en del av fremtidens undervisningshverdag.

 

nettundervisning2

Logg inn