Få læringsgleden tilbake!

Privatundervisning på nett
Avtal kostnadsfri kartleggingstime

Vi skaper mestring i matte

I Learnlink har vi spesialisert oss på matematikk og hjelper skoleelever med å knekke de viktige kodene. Matematikk krever prøving og feiling, og det kan være frustrerende. Erfaring viser at det blir morsommere og enklere med en personlig lærer! Våre lærere er toppstudenter fra hele landet med engasjement for realfag. De er eksperter på å skape mestring, nettopp fordi de selv har en stor interesse for matte. Finn tilbake gnisten for matte med oss.

1

Fortell om behovet

Fyll ut spørsmål om behovet deres, så følger vi opp og finner den perfekte matchen for dere.

2

Den første timen

Deres personlige lærer tar kontakt, og planlegger den første tiden sammen med dere i en bli-kjent-time. De lager så et opplegg skreddersydd for dere.

3

Motivasjon, mestring

Barnet ditt og deres personlige lærer starter arbeidet! Fokuset vil ligge på å øke mestringstro. Herfra kommer motivasjonen!

Avtal kostnadsfri kartleggingstime

Hvem er lærerne?

Juhi Saigal

Jeg forstår at skole er vanskelig for mange og det er ikke det letteste å henge med hvis man ikke har noe interesse for det man holder på med. Derfor bruker jeg ofte elevens interesser og knytter det inn mot faglig innhold. Siden jeg jobber med forskjellige digitale verktøy så er det en del variasjon i timene mine som ofte gjør det slik at eleven er mer aktiv.

Nora Hildegard Tepstad

Det er viktig å oppleve mestring for at skole skal bli gøy. Jeg brenner for å lære bort, og har høyt fokus på læregleden hos elevene mine med undervisning som passer den enkelte. Det fine med Learnlink, er at plattformen legger til rette for at hver enkelt elev kan nå sitt mål og oppleve mestring i skolehverdagen.

Otto Leisner

Fordelen med Learnlink er mangfoldige. Ikke bare blir elevene dyktige på skolen, men de får en mentor som har opplevd det de går igjennom akkurat nå. Det å kunne veilede elevene mine gjør det til en meget givende jobb som jeg anbefaler til alle som spør!

Hvorfor velge nettundervisning?

Barn og ungdom er kløppere på teknologi og foretrekker som regel digital læring. Vi har drevet med online-undervisning i seks år og kan anbefale det til alle med en hektisk familiehverdag.

  • Få den læreren som passer for dere – uansett hvor i landet dere bor.

  • Lær hjemmefra, i kjente og trygge omgivelser.

  • Tilgang på digitale læreverk som Campus Inkrement.

Tilpasset

Inspirerende og dyktig lærer
Tilpasset undervisning
Ukentlig oppfølging
Alternative læringsmetoder

Praktisk

Rapporter etter hver time
Undervisning i trygge rammer
Leksene blir gjort mens du reiser fra jobben
Et forbilde som gjør skolehverdagen enklere

Elisabeth Rodrigues
Har en datter på VG1

Vi er veldig fornøyde med mattementor via Learnlink. Det har vært en fordel at det er samme mentor hele veien, slik at elev og mentor har blitt godt kjent og bygget en relasjon over tid. Tryggheten og det kontinuerlige arbeidet har bidratt til god utvikling, økt mestringsfølelse og gode resultater. Min datter har gått fra å hate matte, til å synes at matte er gøy. Kudos til både hardt arbeid og en tålmodig mattementor.

Portrettbilde av Elev Philip som smiler

Philip Sommerfelt

Går i 10. klasse

Jeg har drevet med Learnlink i nesten tre år. Jeg har blitt bedre i matte, men det beste er at jeg er ferdig på en time eller to, også har jeg lært masse!

Erik Hauke Tønnesen

Har en datter i 5. klasse

Vår datter var i utgangspunktet glad i matematikk da hun begynte på skolen, men en del konsentrasjonsvansker førte til at hun gradvis mistet mestringsfølelsen. 2 timer i uken med Learnlink har snudd dette helt om. Før var matte forbundet med stress og vondt i magen. Nå er hun trygg på seg selv, og elsker brøk(!).

Over 4000 barn har allerede brukt Learnlink.