3 grunner til å la barna prøve en digital fritidsaktivitet

Skrevet av

Skrevet av Emma Eriksson

7/6/2022

Barnas fritidsaktiviteter bør være stimulerende, morsomme og gode sosiale arenaer. I tillegg skal de passe inn i timeplanen til resten av familien, og gjerne ha noe læringsverdi. Nå kan dere prøve en fritidsaktivitet som fyller alle kravene, og gjør familiehverdagen litt lettere. På digitale kodekurs hos Learnlink får barn fra hele landet mulighet til å ta sin gaminginteresse til et helt nytt nivå. Her er de viktigste grunnene til at deres familie burde prioritere denne aktiviteten.

Koding er fremtidens viktigste verktøy.

Programmering hjelper oss med å forstå hvordan verden fungerer og er et verktøy som enhver fremtidsborger bør ha. Det er allerede innført i alle læreplaner i skolen, men det vil ta tid å få på plass gode læringsopplegg. Learnlink er den desidert morsomste måten å lære koding på. Kursoppleggene våre er designet for å engasjere og underholde barna sånn at læringen skjer uten at de selv merker det. Vi kaller det kamuflert læring, og ser at det øker barnas motivasjon og gir dem mange mestringsopplevelser.

Når barn lærer koding blir de gode problemløsere. Verden trenger kreative, lure barn som vil løse fremtidens utfordringer, og de som kan kode har det beste utgangspunktet. Hos Learnlink inspireres barna til å bruke kreativiteten sin og skape sine drømmeprosjekter! Hva drømmer ditt barn om å skape?

Barn med like interesser fra hele Norge samles!

Når barna går på en digital fritidsaktivitet spiller det ingen rolle hvor i landet dere bor. Learnlink er tilgjengelig overalt! Barna settes i team med andre som også er nysgjerrige på koding, og de jobber sammen for å løse utfordringer og skrive den beste koden. De får god trening i å kommunisere og samarbeide om et prosjekt. Det har overføringsverdi til andre deler av barnas liv.

Noen foreldre føler at deres barn er alene om sin interesse for spill, data og teknologi. I realiteten finnes det tusenvis av barn i Norge med samme hobby. Hos Learnlink møter barn likesinnede og får tilgang på et helt samfunn som de kan leke og lære med, blant annet gjennom vår Discord server og interne kode-konkurranser.

Du gir barna skjermtid med god samvittighet.

Barn bruker stadig mer tid foran skjermen, til foreldres bekymring og forundring. For flertallet går det i spill - faktisk driver hele 96% av gutter og 76% av jenter mellom 9-18 år i Norge med en form for gaming i dag. Det er ikke til å unngå at det digitale tar mye plass i hverdagen, både for voksne og for barn. Men det er mulig å gi barna skjermtid med god samvittighet. Med Learnlink får barna spille favorittspillet sitt mens de lærer viktige teknologiske ferdigheter. Våre kurs bygger på de populære plattformene Minecraft og Roblox, så barna opplever at de er på hjemmebane. Som forelder kan du være trygg på at skjermtiden er produktiv og lærerik når barna er på kodekurs hos Learnlink. 

Learnlink er en digital, sosial og lærerik fritidsaktivitet som passer for kreative barn - i hele Norge! La ditt barn oppdage kodens verden og se hva de velger å skape.

Kursene starter i januar og påmeldingen er åpen nå. Sikre deres plass!

Les mer om vårt kurstilbud her.

Les mer om leksehjelpLes mer om leksehjelpLes mer om leksehjelpLes mer om kodekursLes mer om kodekursLes mer om kodekurs