Julegavetips til tenåringen som har alt

Skrevet av

Emma Eriksson

Skrevet av Emma Eriksson

12/12/2020

En travel skolehverdag kan lettes med gode hjelpemidler. Her er våre julegavetips til tenåringen.

Julegaveshoppingen er godt i gang og som alltid er det noen det er lettere å handle til enn andre. For hva kjøper man til tenåringen som allerede har alt? Netthandelen byr på uendelige valgmuligheter for travle foreldre, men det kan være vanskelig å navigere seg frem. Man vil jo gjerne gi en gave som både er praktisk og gøy å få! Her kommer noen lure gavetips tenåringen din garantert får bruk for i en travel skolehverdag.

Sony WH-XB900.

Merker du at barna sliter med motivasjonen? Slik kan du være en god støttespiller og motivator.

Støydempende hodetelefoner

Til tenåringen som er glad i å høre på musikk eller en god podcast når de er på farta er et par solide hodetelefoner midt i blinken! Noen har også godt utbytte av å lytte til noe mens de leser. Spesielt populært og praktisk er støydempende hodetelefoner som kan stenge ut lyder fra omgivelsene. Disse fra Sony er best i test og du får dem på nettsiden til Elkjøp. En sikker vinner under juletreet i år.

The Scholar fra Douchebags.

Ny skolesekk

Er det kanskje på tide å fornye skolesekken? Tunge bøker som bæres frem og tilbake hver dag sliter på både sekk og rygg, og etterhvert må den trofaste sekken byttes ut. Vi tipser om de stilrene sekkene fra Douchebags som er populære blant både gutter og jenter! De har god plass til bøker, skrivesaker og matpakker, og er slitesterke og behagelige.

Fra Akademikas nettbutikk.

Bokstativ

Et populært hjelpemiddel blant studenter som har gjort mange lesestunder lettere er et bokstativ! Denne tilsynelatende godt bevarte hemmeligheten er også perfekt for en skoleelev som leser et titalls sider i uka. Det blir lettere å ta notater mens man leser og nakken belastes mindre. Dette er en life changer!

500 ml fra Infinity Bottles.

Termoflaske

Et bærekraftig og praktisk alternativ til tomme plastflasker som blir ødelagte eller borte og må byttes ut. En termoflaske kan holde væske kaldt i opptil 24 timer eller varmt i opptil 12 timer. En livredder på en lang skoledag! De fine flaskene fra Infinity Bottles får du kjøpt på nett hos miinto.

Karoline er lærerstudent ved NTNU og jobber som PRO hos Learnlink!

Faglig støtte fra en student med peiling

For skoleeleven som virkelig trenger en motivasjonsboost eller en gjennomgang av vanskelig stoff kan timer med en inspirerende student bety den store forskjellen. Hos Learnlink jobber det studenter fra hele landet som er spesialister på 1-1 undervisning over nett og som har førstehåndserfaring med god studieteknikk og kodeknekking. Tilpasset undervisning er en gave tenåringen din virkelig vil sette pris på og nyte godt av. Uansett om de har som mål å få toppkarakterer eller ønsker seg en annen forklaring enn den éne læreren deres gir dem, kan våre PROs gi resultatene dere er ute etter. Denne gaven får kanskje ikke plass under juletreet, men er den som varer lengst og som vil føles best både å gi og få!

Les mer om våre PROs her.

Les mer om leksehjelpLes mer om leksehjelpLes mer om leksehjelpLes mer om kodekursLes mer om kodekursLes mer om kodekurs