Julegavetips til tenåringen som har alt

Av Emma Eriksson

Saturday, December 12, 2020

En travel skolehverdag kan lettes med gode hjelpemidler. Her er våre julegavetips til tenåringen.

Behov for hjelp av en personlig lærer? Første kartleggingstime hos oss er uforpliktende!

Julegaveshoppingen er godt i gang og som alltid er det noen det er lettere å handle til enn andre. For hva kjøper man til tenåringen som allerede har alt? Netthandelen byr på uendelige valgmuligheter for travle foreldre, men det kan være vanskelig å navigere seg frem. Man vil jo gjerne gi en gave som både er praktisk og gøy å få! Her kommer noen lure gavetips tenåringen din garantert får bruk for i en travel skolehverdag.

Sony WH-XB900.

Merker du at barna sliter med motivasjonen? Slik kan du være en god støttespiller og motivator.

Støydempende hodetelefoner

Til tenåringen som er glad i å høre på musikk eller en god podcast når de er på farta er et par solide hodetelefoner midt i blinken! Noen har også godt utbytte av å lytte til noe mens de leser. Spesielt populært og praktisk er støydempende hodetelefoner som kan stenge ut lyder fra omgivelsene. Disse fra Sony er best i test og du får dem på nettsiden til Elkjøp. En sikker vinner under juletreet i år.

The Sholar fra Douchebags.

Ny skolesekk

Er det kanskje på tide å fornye skolesekken? Tunge bøker som bæres frem og tilbake hver dag sliter på både sekk og rygg, og etterhvert må den trofaste sekken byttes ut. Vi tipser om de stilrene sekkene fra Douchebags som er populære blant både gutter og jenter! De har god plass til bøker, skrivesaker og matpakker, og er slitesterke og behagelige.

Fra Akademikas nettbutikk.

Bokstativ

Et populært hjelpemiddel blant studenter som har gjort mange lesestunder lettere er et bokstativ! Denne tilsynelatende godt bevarte hemmeligheten er også perfekt for en skoleelev som leser et titalls sider i uka. Det blir lettere å ta notater mens man leser og nakken belastes mindre. Dette er en life changer!

500 ml fra Infinity Bottles.

Termoflaske

Et bærekraftig og praktisk alternativ til tomme plastflasker som blir ødelagte eller borte og må byttes ut. En termoflaske kan holde væske kaldt i opptil 24 timer eller varmt i opptil 12 timer. En livredder på en lang skoledag! De fine flaskene fra Infinity Bottles får du kjøpt på nett hos miinto.

Karoline er lærerstudent ved NTNU og jobber som personlig lærer hos Learnlink!

Leksehjelp med en personlig lærer

Nettundervisning med en personlig lærer gir skoleelever mulighet til å få tilpasset undervisning, og er en gave tenåringen din virkelig vil sette pris på og nyte godt av. Personlige lærere hos Learnlink lærer bort god studieteknikk og har fokus på motivasjon og pedagogisk læring. Uansett om tenåringen har som mål å få toppkarakterer eller trenger en motivasjonsboost kan en personlig lærer gi resultatene dere er ute etter. Denne gaven får kanskje ikke plass under juletreet, men er den som varer lengst og som vil føles best både å gi og få!

Hvem er våre personlige lærere? Møt noen av dem her!

Se læringsverdien i barnas gaminginteresse!

Gaming kan styrke barnas kognisjon og gi muligheter, men det er viktig at foreldrene er med på laget.

Les mer

Derfor er personlig læring nyttig på ungdomsskolen

En personlig lærer på ungdomsskolen kan være til stor hjelp i de vanskelige overgangene!

Les mer

Nettundervisning gir foreldre innsikt i barnas skolegang

Det kan være vanskelige å oppdage vanskene barna har med skolearbeidet i blant, og desto vanskeligere å hjelpe med dem.

Les mer