Julegavetips til barn som gamer

Skrevet av

Emma Eriksson

Skrevet av Emma Eriksson

11/2/2021

Julegaveshoppingen er godt i gang og som alltid er det noen det er lettere å handle til enn andre. For hva kjøper man til barna sine som allerede har alt?

Netthandelen byr på uendelige valgmuligheter for travle foreldre, men det kan være vanskelig å navigere seg frem. Spesielt når barna har en interesse man ikke er helt satt inn i. Man vil jo gjerne gi en gave som er gøy å få! Her er våre beste forslag.

Gavekort på nye spill

Steam er en digital spillplattform.

Visste du at du kan kjøpe gavekort på Steam? Da kan barna kjøpe seg de spillene de ønsker etterhvert som de slippes. Har barna egen konto kan du kjøpe et gavekort her og sende det til dem. Bruker de din konto kan du lage et kreativt gavekort enten fysisk eller digitalt og "fylle det" opp med ønsket beløp!

Roblox t-skjorte
T-skjorte fra Kappahl

Merch

Hvis barna gamer, er sjansen stor for at de også ser på youtube eller TikTok. Har de en favoritt innholdsskaper er det stas å få 'merch', altså effekter som viser at man er en fan. De populære spillene har også merch, og det kan være klær eller alle mulige gjenstander. Hva med denne kule Roblox t-skjorta?

Lyslist fra Clas Ohlson

Kule LED-lys til rommet

Gi rommet en ny, kul look med LED-lyslister! Disse kan man endre farge på med en fjernkontroll for å skape ulike stemninger. De har en klebrig bakside og kan for eksempel festes langs listene i taket eller rundt pulten. Vær kreativ! Superpopulært blant barn og unge og mye sett på TikTok det siste året.

Logitech pc-mus
Gaming-mus fra Logitech

Ny gaming-mus

En god mus er alfa-omega for store og små som gamer, både for å få god flyt i spillingen og for å forebygge senebetennelse. Denne modellen for Logitech har høstet god kritikk fra ekspertene og kan tilpasses til fingerspissene - bokstavelig talt - med programmerbare knapper.

Plass på kodekurs

Skjermbilde fra Minecraft-kurs
Eirik er helt PRO i Minecraft og koding. Han underviser på kodekurs.

Det er morsomt å game, men det er enda kulere å lære hvordan man lager egne spill. På kodekursene til Learnlink lærer barna koding, eller programmering, som er språket vi bruker for å bygge alt av teknologi. Kursene baserer seg på spillene Roblox og Minecraft som barna allerede kjenner og digger. Det gir morsom læring! Den perfekte gaven til gamingglade barn, der de får lære av et kodeforbilde sammen med andre gamerbarn.

Sjekk ut kursene her.

Les mer om leksehjelpLes mer om leksehjelpLes mer om leksehjelpLes mer om kodekursLes mer om kodekursLes mer om kodekurs