Undervisning

March 7, 2024

Fordelene med digital privatundervisning i matte

Under og etter en pandemi som førte til økt fokus på digital læring har privatundervisning digitalt vokst fram. Denne nye tilnærmingen til undervisning kommer med flere fordeler sammenlignet med mer tradisjonelle metoder. I denne artikkelen ønsker jeg å legge fram noen av disse fordelene og hvordan de kan bidra til å forbedre matematikkforståelsen og resultatene for elever på alle nivåer.

Personlig tilpasning på et nytt nivå

En av de største fordelene med digital privatundervisning er muligheten for personlig tilpasning. Alle elever har sin egen lærestil og tempo, og digital undervisning kan skreddersys for å møte disse behovene på et annet nivå enn tidligere. Mange elever synes det er overveldende å måtte møte sin personlige lærer på en offentlig plass, reise inn til et kontor eller ha dem ved kjøkkenbordet. Gjennom digital undervisning kan de finne de stedene de føler seg mest komfortable, og ta undervisningen derfra. 

Digital undervisning er fleksibelt

Det er ikke bare stedet undervisningen skjer på som skaper fleksibilitet, men også tiden som må vies for å få undervisningen til å passe i en travel hverdag. Digital undervisning eliminerer behovet for reisetid og gjør det enklere å passe inn undervisning i en allerede travel timeplan. Noe som gjør at en kan plassere undervisning inn i tidspunkter som ikke hadde vært mulig om en måtte ha reisetid i tillegg. Har du en time før middag hvor ingenting skjer, la oss ta undervisningen da! 

Tilgang til ressurser en vanligvis ikke bruker

Med digital privatundervisning har elever tilgang til et bredt utvalg av læringsressurser. Dette kan være et digitalt tavlerom som vi i Learnlink bruker. Dette er en plass hvor både lærer og elev kan gjøre oppgaver sammen ved å legge ut bilder, skrive og tegne. Digital undervisning gir rom for å bruke flere ressurser som krever at en er digital, som Campus Inkrement og Minecraft Education. Ressurser som har interaktive oppgaver, videoer, og muligheten til å lære koding. Disse ressursene er spesielt nyttige for å bryte ned komplekse matematiske konsepter til mer håndterbare deler.

Muligheten for å spore fremgangen

En annen betydelig fordel med digital privatundervisning i matte er muligheten for detaljert sporing av studentenes fremgang. Gjennom fremgangsrapportene våre personlige lærere skriver kan du som forelder følge hvordan barnet ditt gjør det i faget. Ved å bruke ressurser som Campus Inkrement kan barnets personlige lærer få en god innsikt i hvordan barnet gjør det i ulike temaer, og skreddersy undervisningen deretter. Vår visjon er at mestring fører til motivasjon som fører til fremgang. Når vi kan legge til rette for at barnet får mestring, kan vi gjøre mye for barnets fremgang. 

Forbedrer selvtilliten til barna

Et av mange problemer som kan oppstå i et klasserom er at barna ikke føler seg trygge på å be om hjelp. Noe som kommer tilbake som svakere resultat i faget. Digital privatundervisning gir et trygt og støttende miljø hvor elever kan uttrykke seg fritt og stille spørsmål uten frykt for dem. Dette kan gjøre at barnet får økt selvtillit og en mer positiv holdning til faget.

Digital privatundervisning tilbyr en fleksibel, personlig og effektiv læringsopplevelse. Med de mange fordelene det bringer, er det ikke rart at flere og flere elever og foreldre velger denne tilnærmingen for å forbedre matematikkferdighetene. Ved å omfavne teknologiens kraft kan vi gjøre matematikkundervisningen mer tilgjengelig, forståelig og engasjerende! Test ut våre personlige lærere i dag, og avtal en gratis kartleggingstime.

Forfattet av

Lise Mari Roaldsnes-Sæther

Undervisningsansvarlig
Kontakt teamet

Bidragsgivere

Ønsker du å bli kontaktet av oss?

Vi tar kontakt så fort vi kan 🙌

Har dere spørsmål?
Send de til support@learnlink.no 😊
Oops! Noe gikk galt.

Ønsker du å bli kontaktet av oss?

Vi tar kontakt så fort vi kan 🙌

Har dere spørsmål?
Send de til support@learnlink.no 😊
Oops! Noe gikk galt.

Ikke gå glipp av disse sakene:

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få tilgang på våre introduksjonskurs, gratis!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.