Kurs

August 7, 2023

Hvorfor velge kodekurs?

Barn har mange muligheter i dag for å lære seg å programmere, så hvorfor mener vi at kodekurs hos oss i Learnlink er den beste måten å gjøre det på?

Vennskap

Først og fremst er kodekurs hos oss en fantastisk arena for å bli kjent med andre som deler samme interesser. Kodekursene samler 4 - 7 barn som alle har noe interesse for koding og spill. Dette gjør det veldig lett å bli kjent. Kursene er lagt opp for at barna skal ha det gøy sammen, og det er alltid satt av litt tid til spill og lek. Og de vennene man får seg på kurs er det lett å holde kontakten med videre.

Gjennom Discord, Roblox og Minecraft er det enkelt å fortsette å snakke og spille sammen lenge etter at kurset er ferdig. Jeg kan selv si at jeg har fått mange av mine beste venner gjennom spill, og uansett hvor i verden jeg er, er det enkelt å holde kontakten.

Læring

En annen god grunn til å ha kodekurs med oss er barnas læringsutbytte. Vi har over flere år utviklet spesielle kursopplegg for ulike ferdighetsnivåer i både Minecraft-, Roblox- og Pythonkoding. Toppstudenter jobber med en kontinuerlig utvikling av kursene våre basert på tilbakemeldinger fra kursholdere og elever, slik at vi kan tilby morsommere og mer engasjerende kurs.

I tillegg har vi en rekke toppstudenter som holder kurs hos oss. De kjenner programmering ut og inn, og kan derfor tilby spesialtilpasset opplegg for hver enkelt. Blir et barn raskt ferdig, kommer det flere utfordringer, mens hvis noen trenger litt ekstra oppfølging, får de det også!

Fleksibilitet

En tredje god grunn til å være med på kodekurs hos oss er fleksibiliteten. Alle våre høst- og vårkurs er nettbasert. Det gjør det mulig å være med på kurs fra hvor som helst i verden, så lenge man har internett og en PC. Selv om man er reist bort i høstferien eller vinterferien kan man være med på kurs!

Samtidig er det ikke noe problem om man blir syk, glemmer en time eller er reist bort slik at man ikke får deltatt. Kursholderne stiller gjerne med en 1-1 kodetime for å ta igjen det tapte, uten noe ekstra kostnad. I tillegg er det mulig å få masse kodehjelp i Discord-serveren vår, eller så kan man sende en melding direkte til kursholder hvis det er noe man lurer på.

Koding er viktig, og vi i Learnlink brenner for å gjøre koding både tilgjengelig og gøy. Så meld dere på, og lær framtiden i dag!

Forfattet av

Anders Skavhaug

Økonomi og drift
Kontakt teamet

Bidragsgivere

Ønsker du å bli kontaktet av oss?

Vi tar kontakt så fort vi kan 🙌

Har dere spørsmål?
Send de til support@learnlink.no 😊
Oops! Noe gikk galt.

Ønsker du å bli kontaktet av oss?

Vi tar kontakt så fort vi kan 🙌

Har dere spørsmål?
Send de til support@learnlink.no 😊
Oops! Noe gikk galt.

Ønsker du å bli kontaktet av oss?

Vi tar kontakt så fort vi kan 🙌

Har dere spørsmål?
Send de til support@learnlink.no 😊
Oops! Noe gikk galt.

Ikke gå glipp av disse sakene:

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få tilgang på våre introduksjonskurs, gratis!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.