Kurs

February 6, 2024

Vi setter opp enda en oppstart!

Hei alle sammen,

Det er Eirik her, produktsjef i Learnlink. Jeg må bare få dele noe med dere som virkelig har gjort inntrykk på oss de siste ukene. Vi startet vårsemesteret med stor entusiasme men jeg skal være ærlig: Vi var også litt nervøse. Etter å ha satt opp kursplasser og engasjert alle PROsene våre, var vi avhengige av å fylle plassene, og ukene gikk, og innboksen forble relativ tom. Men det som da skjedde overgikk alle våre forventninger – kursene våre ble utsolgt raskere enn noen gang før! Det er en utrolig følelse å se ivrige unge ansikter klare til å ta fatt på kodingen.

Utsolgt? Ingen problem!

Da vi så hvor raskt plassene forsvant, innså vi at vi måtte gjøre noe. Det er her det blir spennende; i et lite, men dedikert selskap som vårt, er vi vant til å handle raskt. Og det gjorde vi. Vi bestemte oss for å kaste oss rundt og arrangere en ekstra oppstart i begynnelsen av mars for våre mest populære kurs – Minecraft, Roblox og Animasjon.

Dette betyr at om du gikk glipp av sjansen første gang, har du nå en unik mulighet. Vi ønsker å gjøre det klart at dette er noe vi med glede gjør for dere – for å sørge for at flere barn får sjansen til å utforske, lære og vokse med oss. Ja, disse kursene vil være litt kortere, 12 uker i stedet for 16, men målet er det samme: å gi barna et solid grunnlag i koding og design. Og ja, prisen reflekterer også den kortere varigheten, men vi gjør vårt ytterste for å tilpasse slik at mesteparten av innsikten, opplevelsen og gleden ved å lære forblir.

Vi kjenner på ansvaret

Som alltid, setter vi enormt pris på tilbakemeldingene deres. Det er dette som gjør at vi kan fortsette å forbedre og tilpasse kursene våre. Å være anerkjent som markedsleder i Norge innen digitale kodekurs for barn er ikke bare en tittel for oss; det er en påminnelse om vårt ansvar for å levere kvalitet og inspirere den neste generasjonen.

Bli Med Oss!

Hvis ditt barn har en drøm om å bli en koder, eller om de bare er nysgjerrige på hva koding er, så er dette sjansen til å hoppe på. Vår online plattform gjør læringen tilgjengelig, interaktiv og, viktigst av alt, morsom. Så ikke nøl med å melde dere på via vår nettside – og husk, vi har gratis avbestilling frem til oppstart. De unge lovende pleier å ombestemme seg fort, så her legger vi gjerne til rette.

Til alle dere som har støttet oss og gjort dette mulig, en stor takk. Vi ser fram til å ønske nye og gamle ansikter velkommen til våre kurs. La oss sammen gjøre 2024 til et uforglemmelig år for våre unge kodere.

Forfattet av

Eirik Andreas Albretsen

Kursansvarlig og spillutvikler
Kontakt teamet

Bidragsgivere

Ønsker du å bli kontaktet av oss?

Vi tar kontakt så fort vi kan 🙌

Har dere spørsmål?
Send de til support@learnlink.no 😊
Oops! Noe gikk galt.

Ønsker du å bli kontaktet av oss?

Vi tar kontakt så fort vi kan 🙌

Har dere spørsmål?
Send de til support@learnlink.no 😊
Oops! Noe gikk galt.

Ønsker du å bli kontaktet av oss?

Vi tar kontakt så fort vi kan 🙌

Har dere spørsmål?
Send de til support@learnlink.no 😊
Oops! Noe gikk galt.

Ikke gå glipp av disse sakene:

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få tilgang på våre introduksjonskurs, gratis!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.