Sommercamp

April 18, 2024

Sommercampen barna vil huske for alltid!

Sommer – en tid for opplevelser og nye minner! Hva med å kose seg på sommercamp, møte nye venner, og lære noe nytt samtidig? Vi liker å kalle det fremtidsrettet læring.

Barna er alltid i fokus for oss, og vi gleder oss til det sjette året på rad med vår populære sommercamp! Gjennom de årene har vi sett hvordan barna blomstrer når de har det gøy, og derfor har vi kommet frem til metoden vår, der vi setter moro i fokus! Der barna føler seg hjemme, har det gøy, og kan slippe seg løs, der lærer de også best. Det har vist seg gang på gang.

For alle foreldre der ute, kan sommeren også være en kabal å legge. Barna får ofte en mye lengre ferie enn foreldrene. Derfor kan det være fint å ha en givende aktivitet til barna, som for eksempel kodecampen, som vi har lagt til å passe arbeidstidene!

Mange lurer også på hva som er forskjellen på de vanlige semesterkursene våre og sommercamp. Den første forskjellen jeg vil fokusere på er innholdet! Sommercampene har et sterkere prosjektpreg, siden det sosiale står enda sterkere i fokus og samarbeidsviljen er stor. Instruktørene kan ta av en hel ressursbank vi har utviklet for å lære koding, så utvikler vi alltid unike prosjektideer som gjør at alle kan anvende det vi lærer. Siden fokuset ligger på å lære og mestre grunnleggende koding, vil vi lære mye av de samme konseptene både på semesterkurs og sommercamp, men hvordan det anvendes er ulikt! Derfor anbefaler vi de som er med på vårkurs og prøve sommercamp, og de som er på sommercamp å prøve høstkurs, siden det er to helt forskjellige, spennende formater!

Vi skaper de kursene vi skulle ønske vi hadde da vi var små. Det er ikke lenge siden vi gikk på skolen, og hadde vi hatt koding da, hadde alt sett annerledes ut – allerede for noen år siden var det en nyttig ting å kunne, og nå kommer det stadig mer! Utenom det hadde mange av oss ønsket å møte likesinnede som deler våre interesser. Man møter ofte folk som er så like seg selv at man nesten får bakoversveis, og man finner fellesskap i en kodeinteresse og teknisk nysgjerrighet som ellers kanskje kan virke litt ensom.

Derfor håper vi å få ønske barnet ditt velkommen til sommercamp nå i 2024, da sommercampen går av stabelen. Vi holder på i ukene 26, 27, 32 og 33 i Oslo, og i ukene 26 og 32 skal vi ha kurs både i Trondheim og online i tillegg! Har dere spørsmål? Da er det bare å bruke snakkeboblen nederst til høyre, så gleder vi oss til en hyggelig samtale.

Forfattet av

Eirik Andreas Albretsen

Kursansvarlig og spillutvikler
Kontakt teamet

Bidragsgivere

Ønsker du å bli kontaktet av oss?

Vi tar kontakt så fort vi kan 🙌

Har dere spørsmål?
Send de til support@learnlink.no 😊
Oops! Noe gikk galt.

Ønsker du å bli kontaktet av oss?

Vi tar kontakt så fort vi kan 🙌

Har dere spørsmål?
Send de til support@learnlink.no 😊
Oops! Noe gikk galt.

Ønsker du å bli kontaktet av oss?

Vi tar kontakt så fort vi kan 🙌

Har dere spørsmål?
Send de til support@learnlink.no 😊
Oops! Noe gikk galt.

Ikke gå glipp av disse sakene:

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få tilgang på våre introduksjonskurs, gratis!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.